zondag, april 21, 2024

Alles over Dennis Schouten: zijn nieuwe vriendin, zijn brutale stijl en zijn bewogen privéleven

Lees ook

Dennis is een Nederlandse verslaggever. Hij werd geboren in Glanerbrug in 1995. In 2016 brak de tukker door als ietwat brutale, maar altijd enthousiaste verslaggever bij PowNed.

Studie en eigen Youtube-kanaal

Dennis groeide op in zijn geboorteplaats Glanerberg. Hij behaalde zijn diploma filiaalmanager in Hengelo aan het ROC. In 2014 begon Dennis filmpjes te maken die hij vervolgens postte op zijn Youtube-kanaal, genaamd GeenCommentaar. In 2016 stopte hij met zijn studie media, informatie en communicatie. Hij ging aan het werk voor de publieke omroep PowNed. Sindsdien is hij hier verslaggever voor. Ook maakte hij de webserie, genaamd Dennis in Albufissa.

Veronica Inside

Naast PowNed is Dennis ook verslaggever voor Veronica Inside. Tijdens het opnemen van een programma met voetballer Dico Koppers kreeg Dennis een TIA. Later deelde hij ook hier de beelden van. Dennis nam samen met Wilfred Genee het nummer Jij krijgt die ring niet van mij cadeau op. In 2020 kreeg het programma Veronica Inside vervolgens de Gouden RadioRing voor onder andere dit nummer.

PowNed en NieuwNieuws

In 2019 was Dennis deelnemer in het programma De Slechtste chauffeur van Nederland op RTL5. Dat jaar begon Dennis ook een nieuwe serie met Bram Krikke op PowNed. De serie heet Onrecht! en ze helpen hier slachtoffers van onrecht. In 2020 tekende Dennis een contract bij Youtube-kanaal NieuwNieuws. Hiervoor maakt hij filmpjes.

De nieuwe vriendin van Dennis Schouten

In 2019 maakte Dennis zijn relatie met de destijds 17-jarige model Laura Balatoni bekend. Helaas zijn de twee snel weer uit elkaar gegaan. In het verleden had Schouten een relatie met model Lotte van der Zee, die helaas op veel te jonge leeftijd (20) overleed. Op SLAM vertelde Dennis Schouten in de zomer van 2020 dat hij een nieuwe, prille, liefde heeft, die hij ‘Doppie’ noemt.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers