woensdag, juli 24, 2024

Alles over Emma Heesters: haar Youtube-succes, haar verleden en haar liefdesleven

Lees ook

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres. Ze werd geboren in ’s-Gravenpolder in 1996. Ze is voornamelijk bekend van haar Youtube-kanaal waar ze veel gezongen covers post. Ze heeft inmiddels bijna 3 miljoen abonnees op haar kanaal.

Kinderen voor Kinderen

Toen Emma 10 jaar was deed ze mee aan het Kinderen voor Kinderen festival. Ze zong het nummer 100 kleine feestjes als inzending voor provincie Zeeland. Toen al werd duidelijk dat Heesters zeer muzikaal heeft en beschikt over een goede stem.

Nummer twee hit door nummer Beste Zangers

Emma heeft een platencontract en ze zong in 2019 als voorprogramma voor de band Boyce Avenue. Ook deed ze dit jaar deel aan het programma Beste Zangers. Ze maakte het nummer Pa Olvidarte met Rolf Sanchez. Dit nummer deed het zo goed dat het op nummer 2 terecht kwam in de Nederlandse Top 40. Het zorgde er bovendien voor dat Emma Heesters ook bij een wat ouder en breder publiek bekend werd.

Relatie met professioneel voetballer

Emma Heesters heeft sinds februari 2020 een relatie met voetballer Wesley Hoedt. Het contact tussen de twee geliefden ontstond toen haar huidige vriend de zangeres een berichtje stuurde via Instagram. ,,Hij had mij een berichtje gestuurd en daar reageerde ik weer op. Zo zijn we aan het praten geraakt. Het klikte gewoon”, vertelde ze aan RTL Boulevard. De relatie bloeide op en de twee gingen al snel samenwonen in Alkmaar. Ze hopen in de toekomst ook samen een gezin te stichten: ,,We vinden elkaar zo leuk en we hebben allebei zoiets van: jij bent gewoon de ware voor mij. Dat zal zeker in de toekomst wel gebeuren. Misschien ook wel een kindje.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers