donderdag, mei 23, 2024

Alles over mediawatcher Rob Goossens: zijn primeurs, zijn privéleven en zijn achtergrond

Lees ook

Rob Goossens is een Nederlandse mediajournalist. Hij werd geboren in Eibergen in 1990. Hij is een jong nieuw gezicht op de tv. Hij is momenteel een media verslaggever voor De Telegraaf en regelmatig te zien als deskundige in RTL Boulevard. Goossens heeft een relatie met Veranika Parmon.

Start loopbaan

Rob begon zijn loopbaan als journalist bij SpitsNieuws.nl. Hij hield zich vooral bezig met de Nederlandse politiek. Goossens schreef veel stukken voor websites en kranten als De Dagelijkse Standaard, Sp!ts en Het Parool. Ook was hij commentator bij verschillende radiostations, zoals NPO Radio 1 en BNR Nieuwsradio. Zijn focus lag vooral op de Nederlandse politiek, ook besprak hij financiën.

Telegraaf en RTL Boulevard

In 2015 ging Rob Goossens aan de slag voor De Telegraaf op de financiële redactie. Drie jaar later was ook mediawatcher voor de krant van wakker Nederland. Hij was één van de deskundigen van het geflopte 6 Inside, maar ondanks de matige kijkcijfers lanceerde het wel zijn televisie carrière. Sinds 2019 is hij te zien bij het tv-programma RTL Boulevard als mediadeskundige aan de desk. Rob heeft aardig wat kritiek moeten verdragen van medepresentatoren vanwege zijn optreden in RTL Boulevard. Zo noemde Johan Derksen heb een ‘flapdrol’. Gelukkig trek Rob, zelf hartstochtelijk voetballiefhebber, zich hier niks van aan. Rob Goossens wordt vaak gezien als de tegenhanger van AD-columniste Angela de Jong, die echter zich niet aan één specifiek programma heeft verbonden en daardoor ook minder op tv is dan Goossens.

Rob Goossens heeft een relatie met Veranika Parmon

Rob Goossens heeft al een tijd een relatie met vriendin Veranika Parmon, een data-analiste met Wit-Russische roots Haar sociale media vertellen dat de brunette nog altijd een zwak heeft voor Wit-Rusland, maar ze deelt er ook foto’s van haar werk en dagelijks leven. Op de Instagrampagina van Rob Goossens zijn er gezellige foto’s te zien van hem en zijn vriendin op reis en in Amsterdam.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers