zondag, juni 23, 2024

Martine Beijer | Alle nieuwtjes, relatie en weetjes over de stoere Eigen Huis & Tuin klusser

Lees ook

Martine Beijer is bekend als de vaste klusser van het televisie programma Eigen Huis & Tuin op zender RTL4. Deze vrouwelijke klusser groeide op in het plaatsje Sleeuwijk en heeft daar op dit moment een badkamerspeciaalzaak genaamd Aquarius Sanitair. Beijer viel op door haar ondernemende instelling en won in 2016 de Vrouw & Altena prijs.

Waar zou je Martine Beijer van kunnen kennen?

Zoals in de inleiding vermeld is Martine Beijer de vast klusser van het tv programma Eigen Huis & Tuin. In dit populaire televisie programma van RTL4 is Beijer te zien in de items upcycle en DIY (Do It Yourself). Ze laat in deze items zien hoe gemakkelijk je meubels in elkaar kan zetten en handige dingen kunt maken in en rondom je huis. Door deze items te presenteren zorgt ze ervoor dat ze indirect vrouwen en klussen vertegenwoordigt, iets wat niet heel vaak voorkomt. “Ik pas niet echt in het plaatje. Maar dat plaatje klopt volgens mij ook niet”, stelde ze in Trouw.  Ze vertelt dat vrouwen en klussen voor zelfstandigheid staat, maar ook op eigen benen kunnen staan en een stukje zelfvertrouwen. Haar bedrijf Aquarius Sanitair wordt veel bezocht door klanten en bestaat inmiddels naast Martine Beijer uit vier andere jonge professionele medewerkers.

Hoe ziet het privéleven van Martine Beijer eruit?

Martine Beijer heeft een mooi Instagram account en is daarnaast ook actief op sociale media platform Tiktok. Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan 19.000 volgers en plaats ze regelmatig foto’s van haarzelf. Zo zie je modellenfoto’s, maar natuurlijk zijn er ook foto’s met een Martine Beijer aan het klussen. Daarnaast maakt ze veel selfies en zie je af en toe foto’s met andere vrouwelijke klussers. Maar met name zijn het vooral foto’s van Martine Beijer en haar kluswerk. Het is voor de rest niet bekend of Martine Beijer een vriend heeft of een relatie heeft. Over haar privéleven laat ze zich in interviews nauwelijks uit en ook op Instagram plaatst ze geen foto’s van een partner.

Hoe verliep de carrière van Martine Beijer?

Martine Beijer ontwikkelde al vroeg een passie en liefde voor installatietechniek. Ze kon bij het bedrijf van haar vader aan het werk genaamd Aquarius Installatietechniek. Maar dat zag ze niet zitten en startte haar eigen bedrijf genaamd Aquarius Sanitair in de plaats waar ze opgroeide, Sleeuwijk. Beijer staat bekend als hardwerkende en bevlogen ondernemer en zette haar bedrijf op de kaart door het participeren aan het tv programma de Grote Woonwens op RTL4. Ook heeft ze een aantal vaste items bij tv programma Eigen Huis & Tuin. Martine Beijer volgde haar opleiding in Gorinchem bij ‘t Gilde. Ze voltooide deze opleiding met succes. Geen enkele vrouw deed daar meer een technische studie en daardoor werd ze betrokken bij de school, bedrijfslevens, ouders en oud leerlingen. Het belangrijkste was een veilige omgeving creëren voor meiden, omdat de school bijna alleen maar uit jongens bestond. Tegenwoordig gaat ze door heel Nederland naar middelbare scholen om voor het Landelijk Expertisebureau Meisjes in de Techniek toespraken te houden. Ze vertelt in deze toespraken hoe inspirerend techniek is.

Andere bijzonderheden over Martine Beijer

Martine Meijer geeft aan dat als je blijft reflecteren op wat je precies aan het doen bent en daarbij niet naar je eigen branche kijkt, je succesen behaalt. Ze zegt dat de nieuwe manier van ondernemen constant zoeken is waar je krachten precies liggen en waar de krachten van je collega’s liggen. Ze doet dat in alle facetten van haar bedrijf Aquarius Sanitair. Een goed voorbeeld hiervan is de Facebook pagina. Daarnaast maakt het bedrijf van Martine Beijer een Whatsapp groep aan zodra er wordt begonnen met een project. Zodoende kunnen de klanten direct vragen stellen en alle betrokken medewerkers kunnen daarop reageren. Als er gevraagd wordt naar waar ze over vijf jaar staat weet ze dat niet precies. Het technische zit in haar bloed en ze wil vooral vrouwen laten zien dat je veel creativiteit kwijt kunt in de technische branche. Ze vindt het wel belangrijk om een goede mix te hebben tussen vrouwen en mannen in haar groep. Trots is Martine Beijer wat ze inmiddels heeft bereikt.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers