dinsdag, april 16, 2024

Nadya Sewradj: presentatrice bij Hart van Nederland, haar afkomst en haar privéleven

Lees ook

Nadya Sewradj is een Nederlandse verslaggeefster, radio- en televisiepresentatrice. Ze werd geboren in 1984. Dit is haar wiki.

Op zoek naar naar Hindoestaande afkomst in NTR documentaire

Nadya heeft een Nederlandse moeder en een Hindoestaanse vader. NTR bracht in 2018 de documentaire genaamd Hoezo, halfbloed? uit, waarin Nadya op een persoonlijke zoektocht gaat naar haar afkomst.

Begin journalistieke carrière bij de radio

Nadya begon haar journalistieke carrìere bij de radio. Ze volgde in 2006 een opleiding bij de Veronica Radioschool. Aan het einde van dat jaar ging ze aan het werk bij de radiozender FunX. Hier werkte ze vier jaar lang als verslaggever en presentator.

Overstap naar Hart van Nederland

Hierna maakt Nadya de overstap naar RTV Utrecht. Daarnaast was ze ook nieuwslezer bij ANP. Ook blijft ze nog steeds bij de radio werken. Zo is ze onder andere te horen bij Radio Rijnmond en Radio Veronica. Vanaf 2020 presenteert ze ook het NOS Journaal. In 2020 kondigde Nadya aan dat ze in 2021 samen met Wolter Klok de weekend uitzendingen van Hart van Nederland gaan presenteren.

Het privéleven van Nadya Sewradj

Over het privéleven van Nadya Sewradj is buitengewoon weinig bekend. Dat komt doordat Nadya nog maar weinig interviews heeft gegeven en ogenschijnlijk nauwelijks actief is op sociale media. Zodoende is niet bekend of Nadya Sewradj een relatie of partner heeft. Ook de naam van een eventuele vriend is niet bekend.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers