donderdag, juni 13, 2024
Home Blog

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

0

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. “Ik ben dolblij! 1 september ga ik eindelijk verhuizen,” kondigt ze aan op Instagram Stories.Met haar eerste kind op komst is Yvonne klaar om haar bruisende Amsterdamse levensstijl in te ruilen voor een meer serene omgeving in de buurt van het Gooi. “Ik heb een huis gekocht in Muiden en neem afscheid van Amsterdam,” onthult ze.

Yvonne woont in een bovenwoning in Amsterdam, die ze in 2020 heeft gekocht. Het appartement ligt in een straat in de Transvaalbuurt, een deel van stadsdeel Oost. Het beslaat in totaal 58 vierkante meter en bestaat uit twee kamers – een slaapkamer en een badkamer. Yvonne kocht het appartement voor 450.000 euro, maar haar plannen om het te verkopen of te verhuren blijven onbekend.

Opgelicht door goede vriend

Yvonne, die meestal juice deelt op haar kanaal, deelde onlangs een ander soort verhaal. Ze onthulde dat ze slachtoffer was van oplichterij en duizenden euro’s verloor. Yvonne vertelde dat ze nog 5500 euro van de oplichter tegoed heeft en voegde eraan toe dat ze haar verhaal binnenkort zal delen. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Coldeweijer opgelicht zou zijn door iemand in haar naaste omgeving.

De man zou met een mooi verhaal geld van Yvonne afhandig hebben weten te maken voor het investeren in een nieuw project. Daar bleek echter later niets van waar te zijn, maar op het moment dat Coldeweijer daar achter kwam, was de vogel al gevlogen.

 

Megan en Harry vieren verjaardag met een romantisch diner

0

Meghan Markle vierde haar 42e verjaardag met een avondje uit in Montecito samen met Harry. Het stel genoot van een romantisch diner bij Tre Lune, een populair Italiaans restaurant dat bekend staat om zijn beroemdheden. Ze genoten van een verscheidenheid aan gerechten, waaronder burratta, pizza en 24 verschillende soorten pasta. Op het menu stond ook een selectie vis- en vleesgerechten. Tre Lune is een geliefde eetgelegenheid onder sterren als Kourtney Kardashian en Ellen DeGeneres.

Het stel is de laatste tijd niet meer samen in het openbaar gezien. Er gaan al lange tijd geruchten dat Harry en Meghan zouden gaan scheiden. Ondanks dat ze net hun vijfde huwelijksverjaardag hebben gevierd, suggereren berichten dat ze al een tijdje huwelijksproblemen hebben. Schrijfster Petronella Wyatt deelde eerder met Britse media dat Meghan in haar eentje feestjes bezoekt. “Vrienden van mij die bij hen in de buurt wonen in Santa Barbara zien Meghan tegenwoordig altijd alleen op feestjes.”

Media wil graag dat het stel uit elkaar gaat

In hun pogingen om hun geluk te tonen, bestrijden Harry en Meghan actief de aanhoudende geruchten. Meghan leek dan ook blij en stralend tijdens haar verjaardagsdiner. “Het is uiteindelijk helemaal niet moeilijk. We zijn hevig verliefd en ongelooflijk tevreden samen. Aanvankelijk hielden we onze relatie zes maanden privé voordat het bekend werd.

Zelfs in die tijd waren we gefocust op ons individuele werk. In die zin is er niet veel veranderd ten opzichte van mijn vorige leven. Het enige opmerkelijke verschil is hoe mensen ons zien. Ik blijf echter trouw aan mezelf en definieer mijn identiteit niet alleen door mijn relatie.” De media lijkt er echter heel anders over te denken en blijft geloven dat het tussen de twee niet botert.

Wesley Sneijder heeft mogelijk alweer een nieuwe vlam!

0

“Wesley Sneijder werd onlangs gespot op het Griekse eiland Kreta, waar hij onverwachts het pad kruiste met Megan Deseaver tijdens een avondje uit in Chersonissos. Juicechannel onthult dat het paar samen genoot van een gedenkwaardige avond. Een video gedeeld op Instagram legt hun intieme dans en daaropvolgende gesprek vast.”

Wesley heeft spijt betuigd voor zijn daden in het verleden, met name het vreemdgaan van Yolanthe Cabau, met wie hij een zoon deelt. In een interview gaf Wesley toe dat hij veel spijt heeft van zijn gedrag en erkent dat het een vergissing was. Hij zei ook dat er soms bepaalde dingen moeten gebeuren om helderheid te krijgen en belangrijke levenslessen te leren. Wesley heeft sindsdien het belang van thuis ingezien en beschouwt het als het belangrijkste aspect van zijn leven. Hoewel hij erkent dat hij deze les te laat heeft geleerd, is hij van plan om deze wijsheid in de toekomst toe te passen.

Heel Nederland keek mee

In 2019 was Nederland getuige van de scheiding van Wesley en Yolanthe. Wesley’s ontrouw leidde tot het einde van hun elf jaar durende relatie. Hierna ging Wesley door een uitdagende periode. Hij vertelde dat hij tijdens zijn voetbalcarrière zijn emoties enigszins kon verbergen, maar na zijn pensioen werd hij thuis geconfronteerd met moeilijke gedachten.Hun publieke scheiding kreeg veel aandacht, met veel programma’s die hun situatie bespraken.

Wesley kijkt terug op die tijd en zegt dat hij zoveel mogelijk probeerde te vermijden om erover te lezen. Hij erkent echter dat de media-aandacht uiteindelijk wegebt, waardoor hij sterk moest blijven. Gelukkig had hij in die tijd de steun van veel vrienden. Om met zijn emoties om te gaan, greep Wesley naar alcohol en gebruikte het als een tijdelijke ontsnapping.

Nieuwe vlam is waarschijnlijk een realityster

Wesley Sneijder is opnieuw gezien terwijl hij close was met een realityster. Eerder werd hij gezien met Jotti Verbruggen, bekend van Love Island. Van hun relatie kwam echter niets terecht. Het is nog maar de vraag of het wel gaat lukken met Megan.Megan, die in 2018 met haar ex-vriend Kevin op Temptation Island verscheen, is nu een OnlyFans account begonnen.

Met haar expliciete content verdient ze elke maand ongeveer 20.000 euro. Megan heeft openlijk verklaard dat ze het betalen van belastingen vermijdt, omdat ze gelooft dat het correct aangeven ervan resulteert in het verliezen van de helft van haar inkomsten. Daarom is ze van plan om naar Dubai te verhuizen, waar belastingen niet bestaan.

Coldeweijer noemt Fred van Leer een leugenaar: helemaal geen dure kunst gestolen!

0

Fred van Leer plaatste een eigenaardige video op Instagram, waarin hij onthulde dat de politie zijn woning had bezocht. Kort daarna verwijderde hij de video en verduidelijkte dat er was ingebroken in zijn huis. Veel mensen twijfelen nu aan de juistheid van Freds verklaring.”Op Instagram begint Fred zijn verhaal met de opmerking: ‘Het is moeilijk te geloven, maar het is waar.’

Hij legt uit: “Er verscheen per ongeluk een video op mijn Stories waarop de politie bij mijn huis te zien is. Het stond er twee minuten op omdat mijn telefoon, in mijn zak, uit zichzelf in actie kwam. Ik verontschuldig me voor de verwarring die is ontstaan en wil graag op de situatie ingaan.”

Juicequeen denkt dat Fred liegt

Fred legde uit dat er was ingebroken in zijn huis, hoewel hij daar op dat moment niet aanwezig was. Hij verzekerde zijn volgers dat hij ongedeerd was, maar dat hij het incident zeer frustrerend vond. Hoewel hij niet expliciet aangaf wat er was gestolen, vermeldde hij dat er bewakingsbeelden zijn van alles wat er is gebeurd, waardoor het moeilijk is voor de dieven om er met succes vandoor te gaan met een schilderij van drie meter.

Het inbraakverhaal heeft bij sommigen twijfels opgeroepen, waarbij Yvonne Coldeweijer de eerlijkheid van Fred in twijfel trok. Yvonne noemde Fred een “kleine Pinokkio” en deelde haar vermoedens op haar sapkanaal. Ze denkt dat er mogelijk iets anders dan dure kunst is meegenomen en onderzoekt de zaak momenteel verder, waarbij ze uitdrukt dat dit weer zo’n eigenaardig verhaal is.

Niet de eerste inbraak

Er was al eerder ingebroken in Freds huis, niet één keer maar ook drie jaar geleden. Fred deelde op Instagram dat hij toen ook slachtoffer was van inbraak. Hij herinnerde zich het voorval en zei: “Drie jaar geleden probeerden ze het ook en ik was toen thuis. Maar ze kwamen niet ver, ze werden onderaan de trap tegengehouden. Ik maakte duidelijk dat ze niet welkom waren, want je bent alleen welkom als ik je uitnodig.”

 

Marco Borsato uitgekotst en letterlijk bij het afval gezet door Mediapark

0

Yvonne Coldeweijer heeft een foto ontvangen van een spion die op het Mediapark werkt. Op de foto staat een platina plaat van Marco Borsato naast een vuilcontainer. Coldeweijer deelt de foto op haar sapkanaal en bevestigt daarmee de melding van de spion.

Ondanks het ontbreken van een veroordeling en concreet bewijs is Marco door het Mediabureau afgedankt vanwege beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Sinds december 2021 wordt Marco onder de loep genomen nadat hij beschuldigd wordt van aanranding van een minderjarige tussen 2014 en 2019. De onthulling van de zaak vond plaats toen de moeder van het meisje haar dagboek ontdekte, waarin het vermeende misbruik gedetailleerd werd beschreven.

Radio 538 draait weer liedje van Borsato

Radio 538 heeft te maken met een voortdurende onduidelijkheid over de zaak, wat resulteert in een aanzienlijke daling van de zendtijd voor zijn nummers. Veel radiostations hebben ervoor gekozen om zijn muziek niet meer uit te zenden, maar Radio 538 heeft hun besluit onlangs teruggedraaid omdat de luisteraars het er niet mee eens waren.

Vorige maand besloot Radio 538 om het nummer Lift Your Glass nog een keer te draaien. De DJ’s vroegen zich af of dat wel gepast was. Ze kwamen allemaal tot een overeenkomst: zolang er geen veroordeling of bewijs is tegen Marco Borsato, mag zijn muziek gedraaid blijven worden.Volgens de radio heeft Marco Borsato te maken gehad met beschuldigingen, maar is er op dit moment geen veroordeling of bewijs. Het blijft onzeker of die er in de toekomst wel zullen komen. Ondanks de impact op zijn carrière en persoonlijke leven, kan zijn muziek worden gedraaid zolang hij niet is veroordeeld.