zaterdag, juni 3, 2023
Home Blog

Nicol Kremers doet alsnog aangifte van mishandeling tegen Peter Gillis

0

Volgens Patty Brard, die met Nicol Kremers heeft gesproken, zal zij een jaar na het vermeende incident een aanklacht indienen tegen Peter Gillis. Dit is het gevolg van het feit dat Nicol onder druk van Peter haar aanvankelijke klacht had ingetrokken. Nicol had een jaar geleden de politie gebeld en Peter ervan beschuldigd haar te hebben mishandeld door in haar rug en neus te bijten, in haar borsten te knijpen en aan haar oor, armen en haar te trekken. Hoewel Nicol haar verklaring later introk, besloot het Openbaar Ministerie toch de zaak tegen Peter voort te zetten. Zijn rechtbankdatum is vastgesteld op 29 augustus.

Patty Brard beweert dat Nicol niet terugkrabbelt en ondanks de druk zal doorgaan met het indienen van een aanklacht tegen haar ex-partner. Volgens Shownieuws is Nicol van plan om deze week aangifte te doen van de mishandeling door Peter Gillis, omdat ze gelooft dat ze onder druk is gezet om haar aanvankelijke aangifte in te trekken.

Nicol vindt dat zij ten onrechte verkeerd wordt neergezet in serie

Hoewel Peter eerder zijn excuses heeft aangeboden, heeft Nicol besloten zich uit te spreken over het incident dat plaatsvond. Ze vindt dat ze ten onrechte door hem wordt bekritiseerd, vooral in hun nieuwe serie, en heeft besloten haar zwijgen te verbreken. Nicol wil de waarheid vertellen over wat er gebeurd is, zonder rekening te houden met de gevoelens van Peter.

Volgens Patty is er voldoende bewijs beschikbaar. Ze heeft ook de foto’s bekeken waarop Nicol door haar partner wordt mishandeld. “De politiefoto’s die ze met mij deelde van de mishandeling en de video’s en geluidsopnamen die ze als bewijsmateriaal heeft ingediend, stellen duidelijk vast met welke wreedheid ze te maken kreeg. Die beelden zien er zeker niet uit alsof ze zijn vastgelegd tijdens een vrolijk carnavalsfeest,” voegde Patty er verder aan toe.

Ex-man Sylvia Geersen  weigert papieren voor scheiding te tekenen 

0

Sylvia Geersen vond haar soulmate tijdens haar deelname aan The Bachelorette en werd hevig verliefd op Joris. Haar plannen om met hem te trouwen staan echter in de wacht door een complicatie met haar vroegere partner uit Mexico. Ondanks hun gespannen relatie blijft Sylvia wettelijk getrouwd met Rogelio Castro Martinez, omdat hij weigert de scheidingspapieren te tekenen. Sylvia’s romantische geschiedenis is tumultueus geweest, want ze ontmoette Rogelio eerder online en trouwde met hem na slechts 11 dagen samen te zijn geweest in 2016. Ondanks het snelle tempo van hun relatie voelde Sylvia een sterke band met Rogelio nadat ze hem vijf maanden kende.

Sylvia realiseerde zich al snel na hun huwelijk dat haar man, Rogelio, niet de persoon was die ze dacht dat hij was. Hun relatie nam een wending en na een jaar samenwonen besloot Sylvia Rogelio te verlaten en terug te keren naar Nederland. Ondanks de lange periode van scheiding achtervolgt Rogelio Sylvia nog steeds.Nu wil Sylvia met Joris trouwen, maar ze weet niet zeker of ze dat kan. “Ik weet niet of ik kan trouwen,” geeft Sylvia toe. “Mijn ex-man uit Mexico weigert de scheidingspapieren te tekenen. Ik heb ons huwelijk nooit in Nederland geregistreerd, dus ik ben niet zeker van de juridische implicaties. Ik wil dat deze kwestie wordt opgelost voordat ik met Joris trouw.” Al beweert ze dat ze geen haast heeft om te trouwen.

Weigert documenten te tekenen

Sylvia heeft talloze pogingen gedaan om Rogelio ervan te overtuigen de documenten te ondertekenen, maar hij blijft hardnekkig weigeren. Sylvia heeft haar grens bereikt en overweegt een reis naar Mexico om hem te confronteren. Indien nodig zal ze de hulp van John van den Heuvel inroepen. Hier moet nu een einde aan komen. Ik ben met Joris en ik ben van plan met hem te trouwen en kinderen te krijgen.

André en Monique in de problemen met leerplichtambtenaar zoon Dré

0

De beslissing van André en Monique om hun zoon Dré een week voor de vakantie naar Amerika van school te halen kan ernstige gevolgen hebben, want het echtpaar staat nu voor de rechter, aldus Yvonne Coldeweijer. De situatie is blijkbaar geëscaleerd.Vorig jaar veroorzaakte Monique nogal wat opschudding op Dré’s basisschool toen ze vrijstelling vroeg voor hun reis naar Amerika. Dit verzoek werd niet goed ontvangen door andere ouders van de school, die hun kinderen ook van school wilden halen voor vakantie.

Yvonne Coldeweijer onthulde dat Dré’s school de vakantie niet goedkeurde, maar André en Monique gingen toch. Dit leidde ertoe dat de school hun afwezigheid meldde bij de leerplichtambtenaar, waardoor de situatie escaleerde. Helaas kan de beslissing om op vakantie te gaan ernstige gevolgen hebben, want Yvonne beweerde dat het stel voor de rechter zal moeten verschijnen. André zal aan de rechter moeten uitleggen waarom ze ondanks de afwijzing van de school besloten hebben op vakantie te gaan en waarom ze denken dat ze vrijgesteld zijn van de wet.

Doorgaans loopt het niet zo’n vaart

De straf voor schoolverzuim kan volgens de uitspraak van de rechter oplopen tot 3.700 euro. Leerlingen vanaf 12 jaar kunnen direct door de leerplichtambtenaar worden aangesproken op hun ongeoorloofde verzuim en voor de rechter worden gebracht. Deze regel geldt niet voor Dré, want hij is pas zes jaar oud.

Niettemin kunnen de ouders in ernstige gevallen tot een maand gevangenisstraf tegemoet zien. Dat zal echter in dit geval niet gebeuren. André en Monique hebben dit niet eerder gedaan en in de media heeft iedereen kunnen lezen wat de reden wat voor het vertrek naar Amerika. De strenge wetgeving is met name bedoeld voor ouderrs die zich jaar op jaar schuldig maken aan het te vroeg op vakantie gaan en hun kinderen dus aan de leerplicht onttrekken.

Britt Dekker zet Angela de Jong op haar plek om haatcolumns

0

Britt Dekker is al jaren een bekend gezicht op de Nederlandse televisie en heeft ook naam gemaakt in de paardensport. Onlangs verdiende ze haar startbewijs voor het officiële NK Dressuur. Tijdens haar optreden in de show van Renze op zondagavond nam haar gesprek echter een andere wending toen ze aan tafel zat met Angela de Jong.

Toen Renze Klamer gekscherend aan Britt vroeg of ze zenuwachtig was voor haar interview met Angela de Jong, was Britts antwoord serieus. “Ik had twee dagen buikpijn door zenuwen over de tests, maar toen dacht ik dat alles achter de rug was omdat het NK voorbij was. Toen ik Angela echter zag, ik had haar nog nooit ontmoet en wist dat ze zo’n hekel aan me had, kwam al mijn buikpijn terug.”

Waarom al die haat en negativiteit, vraagt Britt zich af

Britt vraagt zich af waarom Angela vijandigheid jegens haar koestert. Angela reageert door elke haat tegen wie dan ook te ontkennen. Britt schrijft een column over personen of televisieprogramma’s, die kunnen variëren in geloofwaardigheid. Hoewel Britt dit erkent, vraagt ze zich af of Angela denkt dat ze “nep” is.

Als antwoord adviseert de columniste Angela trouw te zijn aan zichzelf en geen rol te spelen van een hulpeloos meisje dat verdwaald is in de televisie-industrie. Angela stelt Britt gerust dat ze een succesvolle vrouw is die niet hoeft te doen alsof ze onintelligent is. Ze gelooft meer in Britt dan in de act van het doen alsof ze verloren en hulpeloos is.

Angela de Jong staat erom bekend dat ze in haar columns zich vooral erg negatief over iedereen uit laat.; Velen beschuldigen de columniste ervan jaloers te zijn op veel BN’ers waar ze regelmatig mee te maken heeft.

Roddelkoningen Coldeweijer komt met schokkend nieuws over Robert Doornbos

0

Yvonne Coldeweijer beweert haar hele weekend te hebben besteed aan het schrijven over de geruchten rond voormalig autocoureur Robert Doornbos en zijn vrouw Chantal Bles. Volgens haar heeft ze berichten ontvangen van haar “spionnen” die suggereren dat het echtpaar betrokken is bij voortdurende ontrouw.Yvonne begint haar negendelige Instagramverhaal door te zeggen dat ze regelmatig berichten ontvangt over Robert sinds ze haar carrière in het sappelen is begonnen.

Ondanks de social media berichten van het stel over hun sterke en liefdevolle relatie, is Yvonne’s inbox gevuld met geruchten over hun vermeende affaire. Ze beweert dat ze niet alleen mensen in hun omgeving slecht behandelen, maar dat vooral het vreemdgaan van Robert verontrustend is.

Heel vaak vreemd gegaan

Talrijke geruchten suggereren dat Robert ontrouw is geweest. Eén verslag beweert dat hij al enige tijd iets heeft met een vrouw van vijftien jaar ouder. De bron van dit verhaal beweert dat mannen in Amsterdam-Zuid vreemd mogen gaan, maar Robert spant de kroon. Volgens de informant gaat hij op ‘rooftocht’. Yvonne meldt dat Robert zelfs tijdens de pandemie doorging met zijn ontrouw. Ze beweert dat hij een dame ontmoette in een hotel in Enschede en dat, ondanks de regels die voorschrijven dat gasten op hun kamer moeten eten, Robert en zijn date in het restaurant mochten dineren.

Tijdens de maaltijd friemelde Robert voortdurend met de dame en stak op een gegeven moment zijn hand onder haar rok, in het volle zicht van het restaurantpersoneel. Coldeweijer prijst het gedrag van Robert sarcastisch en zegt: “Geweldige vent hè, die Robert.”De roddelvlogger beschuldigt Robert ook van vreemdgaan tijdens zijn vorige baan als directeur van PON Luxury Cars Rotterdam. Verder is hij onlangs gespot terwijl hij openlijk een vrouw mee uit eten nam, wat Coldeweijer vreselijk vindt voor zijn vrouw.

De  vrouw van Doornbos neemt het ook allemaal niet zo nauw

Een bron van Yvonne heeft gemeld dat Robert Doornbos vorig jaar is vreemdgegaan met Sarah van Soelen. Deze informatie was opgeslagen als een “sappertje” en werd gedeeld na een hele avond geheimzinnig praten op een bankje. Yvonne’s spionnen zagen Robert en Sarah samen de parkeergarage inlopen.

Gezien wat nu bekend is over de bereidheid van Robert en Sarah om betrokken te zijn bij iemand die een relatie heeft, wordt gespeculeerd dat Robert haar na de avond niet zomaar thuis heeft afgezet.Verder wordt beweerd dat Chantal ook vreemdging tijdens hun 12-jarige relatie. Yvonne speculeert dat Chantal misschien niet alle details weet, maar wel vermoedens heeft. Ze schrijft ook dat Chantal zelf niet altijd trouw is en mogelijk vreemdgaat als Robert in Monaco is.