dinsdag, september 27, 2022
Home Blog

Deze mooie stewardess wist Danny Froger te versieren

0

Danny Froger is een Nederlandse zanger. Hij werd geboren in Amsterdam in 1988 als de zoon van de bekende Nederlandse zanger René Froger. Danny Froger heeft een relatie met stewardess Ann Dominique. Over haar lees je meer verder in dit artikel. Zijn grootvader was volkszanger Bolle Jan en zijn stiefmoeder is presentatrice Natasja Froger. De moeder van Danny Froger is Yolanda Punt. Het was dan ook niet gek dat Danny Froger ook snel de entertainment wereld in rolde.

Samen met vader René Froger op het podium

In 2004 stond Danny Froger voor het eerst op het podium in de Amsterdam ArenA met zijn vader. Hij was in de jaren erna te zien in verschillende realityseries rondom het gezin Froger, zoals De Frogers: Effe geen cent te makken en De Frogers: Helemaal Heppie.

Toppers in Concert en eerste solosingle

In 2009 zong Danny Froger een ode aan zijn moeder met het nummer Here in my Heart tijdens de jubileumconcerten van De Toppers. Ook zong hij het nummer van Alain Clark Father and Friend samen met zijn vader René Froger. In 2010 bracht hij samen met zijn vader de single Zo heppie! uit wat goed ontvangen wordt door het Nederlandse publiek en een plaats in de Nederlandse Top 40 wist te behalen. In 2012 bracht Danny Froger zijn eerst solosingle uit, genaamd Vandaag. Hij won dat jaar een Buma Award als ‘beste nieuwkomer’. In 2016 was Danny wederom te gast als artiest tijdens Toppers in Concert.

Danny Froger in Expeditie Robinson

Danny Froger was te zien in het AVRO-programma Strictly Come Dancing, waarin hij als 3e afviel. In 2017 deed Danny mee aan Expeditie Robinson, waarin hij als 12e afviel. Verder nam hij ook deel aan de programma’s Boxing Stars en The Roast of Johnny de Mol.

GENTS

In 2015 ontstond de jongere versie van De Toppers, genaamd GENTS. Danny Froger vormde samen met zangers Wesley Klein en Danny Nicolay deze groep. Hun debuutsingle Dans & Zing kwam terecht op nummer 33 in de Top 100. Ze traden in 2013 tot en met 2017 op tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert.

Veroordeeld

In 2016 werd Danny Froger veroordeeld door de rechter nadat hij met drank achter het stuur was gekropen en vervolgens met zijn auto over de kop sloeg. Hij kreeg een boete van 1000 euro en een rijontzegging van 9 maanden.

Relatie met vriendin Ann-Dominique

Danny is al een tijdje gelukkig met zijn vriendin, de Zwolse stewardess Ann-Dominique Wilten. Deze mooie brunette doet het hart van Danny Froger smelten. Vriendin Ann Dominique is inmiddels gestopt met vliegen en is vooral bezig met haar gezin en haar Instagram. De twee ontmoette elkaar in 2016 in restaurant La Brochette tijdens een avond uit. ,,”Ik had hem al eerder die avond gezien, en ik vond hem leuk door zijn manier van doen”, verklapt Ann-Dominque aan Story. “Hij lachte veel en daar houd ik van… Ik had hem niet herkend. Toen hij eenmaal werd aangekondigd, wist ik wel wie hij was. Dat maakt voor mij niets uit. Danny is gewoon leuk. Toen hij zei dat hij mij snel weer wilde zien en we telefoonnummers uitwisselden, had ik het gevoel van: dit zit goed! Hij is lief, een charmeur, en ik houd van zijn Amsterdamse humor”, vertelde vriendin Ann Dominique aan Story.

Het stel kreeg in 2019 hun eerste dochtertje, genaamd Fallon en heeft zeker plannen om te gaan trouwen. In 2022 verwachten ze hun tweede kindje.

Eerder had Danny Froger een relatie met Michelle, een model en producente bij Talpa. Ze waren zes jaar samen, maar in 2016 ging het koppel uit elkaar: ,,We woonden samen in Blaricum, maar zagen elkaar bijna nooit.”

Hiermee raakte Danny de Munk hevig in opspraak

0

Jarenlang kende Nederland Danny De Munk vooral als zanger en van zijn rol als Ciske de Rat. Maar in 2022 raakte De Munk flink in opspraak door geruchten over zijn nogal discutabele levensstijl met middelengebruik en een wild liefdesleven met vrouwen.

Volgens juichefleuncer Yvonne Coldeweijer zou De Munk wilde escapades hebben beleefd met verschillende vrouwen. Het zou er daarbij soms behoorlijk ruig aan toe zijn gegaan. Coldeweijer zegt contact te hebben gehad met één van de vrouwen: ,,Ze zegt dat ze mee gevraagd werd naar Sensation en het met Danny en twee anderen zou doen. Het meisje wilde niet, maar ze werd ingeluisd en ze gingen naar het Amsterdamse Bos waar ze het deden met z’n vieren onder invloed.” De Munk heeft de aantijgingen van verkrachting tegenover RTL Boulevard ontkend, maar erkent wel vreemd te zijn gegaan.

Relatie Danny de Munk met vriendin Jenny

Danny de Munk is al geruime tijd getrouwd met Jenny Sluyter. Het koppel heeft al 32 jaren een relatie en daaruit ook twee kinderen. Danny de Munk woont samen met zijn vriendin Jenny in Purmerend. Hun relatie werd op de proef gesteld door de geruchten over de wilde escapades van de zanger, zo vertelde Evert Santegoeds: ,,Het is thuis nog steeds ernstig spannend of Danny en Jenny het samen gaan redden. De openlijke vernedering is natuurlijk het allerergste. Dat iemand vreemdgaat, nou ja, daar kun je op een gegeven moment nog wel samen uit komen denk ik, maar als heel Nederland over je schouder meekijkt, dan is dat een pijnlijk verhaal aan het worden. Zeker in zo’n gemeenschap, zo’n woonerf in Purmerend waar ze wonen. Dan heb je die ogen van iedereen in je rug.” In 2007 werd een reallife soap over het gezin gemaakt.

Carrière

Danny De Munk is een Nederlandse zanger met een lange en succesvolle carrière in de muziek. Hij werd geboren in 1970 in Amsterdam, Nederland, en begon zijn zangcarrière al op jonge leeftijd. Hij zat op de lagere school De Van Bossechool. Hij werd bekend in de vroege jaren 1985 met zijn debuutalbum Danny De Munk. Sindsdien heeft hij 6 studioalbums uitgebracht en talloze singles uitgebracht. Ook speelde hij in vele musicals en films.

Danny De Munk’s rol in films

Ciske De Rat

Danny De Munk’s rol als Ciske de Rat is een iconische rol, en het is een rol waar hij om bekend staat. Hij speelde in de originele film van 1984, en ook in het vervolg in 1985. In beide films speelde hij het titulaire personage van Ciske, een jongetje dat veel in de problemen komt. De Munk slaagde er uitstekend in de ondeugende kant van het personage uit te beelden, maar maakte hem ook sympathiek en sympathiek. Ciske de Rat is in vele opzichten Danny De Munk’s meest bekende rol, en het is er één die hem altijd zal bijblijven.

All Stars

Danny De Munk is vooral bekend door zijn hoofdrol in de Nederlandse film “All Stars”. In de film speelt hij de rol van Bram, een getalenteerde maar problematische voetballer. Ondanks zijn talent komt Bram voortdurend in de problemen, zowel op als naast het veld. Uiteindelijk leidt Bram het team naar de overwinning in het Nederlands kampioenschap. Onderweg groeit hij uit tot een verantwoordelijke jongeman en leert hij het belang van teamwork en sportiviteit. Danny De Munk’s vertolking van Bram is charmant en gedenkwaardig, en hij heeft geholpen om “All Stars” een van de meest populaire Nederlandse films aller tijden te maken.

Danny De Munk’s muziekcarrière

Danny De Munk’s eerste album was getiteld Danny De Munk en werd uitgebracht in 1987. Het album bevatte de hitsingle “Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen” dat op nummer één stond in de Nederlandse Top 40. Het album was een commercieel succes en verkocht meer dan 200.000 exemplaren in Nederland. In 1988 won Danny De Munk een Edison Award voor Beste Mannelijke Artiest. Hij won ook een TMF Award voor Beste Zanger. Danny De Munk’s eerste album wordt door veel fans beschouwd als zijn beste. Het is een klassiek popalbum met een paar ballads erin verwerkt. Als je een fan bent van Nederlandse popmuziek, dan is dit een album dat je moet checken!

Danny De Munk op de tv – Groeten uit 19xx

Danny De Munk’s ‘Groeten uit 19xx’ is een nostalgische terugblik op de iconische televisieshows uit de jaren tachtig. De Munk interviewt de sterren van deze shows en vertelt over hun ervaringen tijdens het werken aan deze shows. Ook bespreekt hij hoe deze shows de populaire cultuur van de afgelopen decennia hebben beïnvloed. De show is fascinerend voor iedereen die is opgegroeid met deze klassieke programma’s. Het is ook een geweldige manier om meer te leren over de mensen die ze gemaakt hebben.

De theatercarrière van Danny De Munk

Als jong acteur kreeg Danny De Munk zijn grote doorbraak met de rol van Ciske de Rat in een Nederlandse toneelbewerking van de film uit 1984 (waar hij ook de hoofdrol in had). Het stuk was een groot succes, en De Munk werd al snel een begrip in Nederland. Daarna speelde hij nog in verschillende theaterproducties, waaronder een veelgeprezen productie van Hamlet. De laatste jaren heeft De Munk zich grotendeels teruggetrokken uit het acteren, hoewel hij af en toe nog wel op televisie te zien is. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de grootste Nederlandse acteurs van zijn generatie.

RTL-presentator Boyan Ephraim heeft stijl, talent en een prachtige vriendin

0

Boyan Ephraim is één van de nieuwe sterren van het RTL Nieuws. De talentvolle presentator verovert steeds meer harten van kijkers en in zijn privéleven dat van vriendin Claire Verkade.

Ephraim is geboren op 10 juli 1995 en is een Nederlandse presentator en journalist. Hij is onder andere werkzaam bij RTL Nieuws. Van jongs af aan vond hij het al leuk om nieuwsberichten aan mensen te vertellen en dat was dan ook zijn grote droom. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij zijn droom kunnen waarmaken en is hij dus tegenwoordig werkzaam als presentator bij RTL Nieuws. Het verhaal gaat dat Boyan Ephraim in 2021 begint als freelance verslaggever op de nieuwsredactie van RTL. Tijdens zijn vakantie in Isola Bella met zijn vriendin Claire Verkade wordt hij ineens gebeld door RTL en werd hem gevraagd om in te vallen voor Jan de Hoop en Meike de Jong. Zijn jongensdroom kwam uit toen hij in 2021 zijn debuut maakte als presentator van het RTL Nieuws. Het moment zal hem altijd bij blijven.

De studie en carriére van Boyan Ephraim

Boyan Ephraim heeft journalistiek gestudeerd in Utrecht. Hij begon zijn werk carrière in 2012 bij een lokale omroep genaamd Lansingerland. Hij ontving een nominatie van Lokale Omroep Awards. Dit kreeg hij voor een documentaire die hij maakte over het oorlogsverleden van de betreffende gemeente. Daarnaast werkte Boyan Ephraim vele jaren als politiek verslaggever. Dat deed hij voor de plaatselijke krant. Later ging hij werken bij regionale omroepen zoals Omroep Gelderland, Omroep West en RTV Rijnmond. Dat deed hij als nieuwslezer en als freelance verslaggever. 4 augustus 2021 verscheen hij voor de eerste keer in het programma RTL Nieuws als nieuwslezer. Ook sinds 2021 leest hij het nieuws op radiozender Q Music.

Het privéleven van Boyan Ephraim

Boyan Ephraim heeft al een lange tijd een relatie met Claire Verkade. Zij studeert rechten in Rotterdam. Daarnaast draagt Boyan Ephraim graag modieuze kleding en ziet hij er behoorlijk afgetraind uit. Hij gaat vaak met vriendin Claire op vakantie en weekendjes weg. Claire Verkade is bevriend met bekende schaatster Jutta Leerdam. Daarnaast doet Claire Verkade aan hockey, koffie drinken met vriendinnen en borrelen. Ook kleedt ze net als haar vriend Boyan Ephraim zich heel elegant, stijlvol en is ze modebewust.

Het stotteren van Boyan Ephraim in zijn jeugd

Toen Boyan Ephraim kind was had hij een spraakgebrek. Zijn spraakgebrek weerhield hem er niet van om een carrière als nieuwslezer en journalist na te jagen. Tijdens zijn opleiding kwam hij erachter in een uitzending dat hij geen last had van stotteren en zijn spraakgebrek. Hij vertelde aan RTL Boulevard dat je het kunt vergelijken met Miss Montreal en haar spraakgebrek. Miss Montreal stottert namelijk niet als ze zingt.

Is Boyan Ephraim actief op social media?

Boyan Ephraim is aardig actief op social media en hij heeft iets meer dan 6000 volgers op Instagram. Als je naar zijn Instagram pagina kijkt dan merk je dat hij veel berichten plaatst over zijn vakanties, zijn journalistieke werkzaamheden en zijn vriendin Claire Verkade. Naast Instagram is Boyan Ephraim ook heel actief op Twitter en plaats hij regelmatig tweets. Op Twitter heeft hij iets minder dan 1000 volgers.

Dit is wat NOS-journaliste Fleur Launspach zo geliefd maakt

0

Wie is Fleur Launspach? Fleur Launspach is een journalist en is gespecialiseerd in Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. Ze gaat van hot naar her met een pen of camera in de gereedheid. Deze vrouw heeft een enorme werkdrift en een hele grote mond. Dat kan soms bij andere mensen wel eens intimiderend overkomen. Maar praat je langer dan twee minuten met Fleur Launspach dan verandert dit beeld totaal en kom je erop terug. Ze is een flapuit met een passie voor het vak en doet velen harten smelten.

Fleur Launspach in Groot-Britannië en haar werk

Fleur Launspach volgde in de maand mei van 2021 correspondent Tim de Wit op in Groot-Britannië. Launspach werkte al eerder met de Wit samen en ze was al twee jaar freelancer in Londen. Verslag doen in Groot-Brittannië vind ze fascinerend waarbij ze vertelt dat ze de ene dag in een verscheurd Belfast loopt terwijl de andere dag ze in het hilarische politieke theater van het Lagerhuis zit. Ze deed in Londen werk voor NBC News en Al Jazeera English. Ze produceerde een documentaire over de branden in Grenfell Tower en omschrijft haarzelf op haar eigen website als een ervaren internationale journaliste die werkte voor enkele van de meest belangrijke streaming diensten en nieuwskanalen.

De studie en carriére van Fleur Launspach

Kijk je naar het verleden van Fleur Launspach dan is dat op z’n minst gezegd interessant te noemen. Zo deed ze haar studie aan de Universiteit van Amsterdam. Specifiek de opleiding Media en Cultuur. Daarnaast liet ze zich specialiseren in het produceren van documentaires en doet dat inmiddels met behoorlijk veel succes. Daarnaast is Fleur Launspach een freelance camera journalist en maakt ze veel producties in Afrika en Zuid-Amerika, haar favoriete plekken op de wereld. Deze producties maakt ze voor onder andere VPRO Buitenland, OneWorld, Nieuwsuur, Al Jazeera en Follow the Money.

Hoe zit het met het privéleven van Fleur Launspach?

Kijk je naar het privéleven van Fleur Launspach dan is daar niet al te veel bekend over. Ze heeft social media en als je haar Instagram pagina bezoekt dan wordt het duidelijk dat ze erg houdt van reizen, festivals, spontane ontmoetingen en dat ze haar familie en vrienden koestert. Interessant is om te weten of Fleur Launspach een vriend of vriendin heeft. Het is niet bekend of Fleur Launspach een vriend of vriendin heeft, laat staan een relatie. Haar relatiestatus is wel iets wat mensen bezighoudt gezien de zoekopdrachten op zoekmachines.

Is Fleur Launspach de dochter van acteur Rik Launspach?

Er wordt gesuggereerd op internet dat Fleur Launspach de dochter is van de bekende Nederlandse acteur Rik Launspach. In een interview met BNN Vara geeft ze aan dat dit fake news is en dat ze absoluut niet de dochter is van Rik Launspach. Het gerucht is verspreid door een of andere knakker van een mediablog zegt ze er zelf over. Rik Launspach is namelijk haar oom en ze kunnen over dit misverstand er met de hele familie om lachen tijdens het kerstdiner.

Fleur Launspach op Instagram

Fleur Launspach is redelijk actief op social media. Zo heeft ze een Instagram waar ze regelmatig wat op plaatst. Je ziet foto’s van haar leven achter de schermen en hoe ze haar vakanties viert. Daarnaast heeft Fleur Launspach een eigen officiële website waar ze af en toe berichtjes plaatst over haar werk in de journalistiek. Alhoewel het laatste alweer uit begin 2021 is. Desalniettemin vind je op haar officiële website ook een korte biografie en lees je over haar schrijfwerk, productiewerk en andere journalistieke werk. De website ziet er heel verzorgd en netjes uit. Daarnaast heeft Fleur Launspach ook Twitter en LinkedIn waar je met haar in contact kunt komen.

Hoe Jan Roos na vele omzwervingen alsnog succesvol werd met Roddelpraat

0

Jan Roos timmert flink aan de weg. Na opgepikt te zijn bij BNR door Powned, belandde de brutale journalist via GeenStijl in de politiek. Het werd geen succes, maar dat veranderde toen Jan Roos samen met Dennis Schouten de YouTube-serie Roddelpraat startte.

De geboren Alkmaarder woont al geruime tijd in Bergen en is een ware ambassadeur van zijn kustdorp. Hij groeide op in een gezin van ondernemende ouders, die de plaatselijke speeltuin uitbaatten: ,,Het ene moment ging alles voor de wind, werden er auto’s gekocht, gingen we op wintersport en kregen we elke week een nieuwe jas. Maar als het een slechte zomer was geweest en geen hond die speeltuin had bezocht, was er helemaal geen geld, niks.”

Roos was oorspronkelijk grafisch ontwerper alvorens hij de journalistiek inrolde. Zijn stijl werd door Nieuwe Revu omschreven als: ,,De rasprovocateur die arme huisvrouwen lastigvalt op de Huishoudbeurs.” Zijn brutale en eigenzinnige stijl, waarin hij geen blad voor de mond neemt en graag provoceert, heeft wel een keerzijde: zijn kinderen kregen enige tijd politiebescherming. Zelf werd hij naar eigen zeggen al eens aangevallen op straat.

Dat schrikte hem niet af: ,,Niets of niemand houdt mij af van mijn werk. De waarheid laat zich niet door geweld of dreigement tegenwerken. De dood of de gladiolen!” In 2019 werd het hem alsnog te veel: hij wilde verhuizen vanwege een verstoorde relatie met zijn buurman. ,,Er woont een man naast me die mij zwaar heeft laten mishandelen. Waarom zou hij dat nu niet weer doen, of over 10 minuten? Waarom zou hij mijn vriendin of drie jonge kinderen de volgende keer niet pakken? Ik word niet beschermd”, vertelt hij tegen NH Nieuws.

Tweet over Gordon

Roos haalde de publiciteit met zijn tweet waarin hij Gordon van coke-gebruik betichtte: ,,Gordon kwam stoned en dronken aan. Toen was ie al naar. Maar Linda de Mol vond het genoeg toen hij heel hard iedereen coke ging aanbieden.” De meeste bekendheid kreeg hij echter als voortrekker van het referendum rond het associatieverdrag met Oekraïne. Het lukte Roos en consorten om voldoende handtekeningen te verzamelen en tijdens het referendum zelf werd het associatieverdrag door een meerderheid van de Nederlandse kiezers verworpen. Het bleek een springplank voor zijn politieke carrière, want enkele maanden later maakte hij de overstap naar de politiek. Hij verruilde GeenStijl voor het lijsttrekkerschap van VoorNederland van Joram van Klaveren en Louis Bontes.

Partner Jan Roos

Jan Roos is gescheiden en heeft drie kinderen. Hij heeft inmiddels een nieuwe relatie met Joyce Prinsen. Vriendin Joyce is huiddeskundige en doet aan ‘skincare’. De brunette heeft een eigen praktijk in Bergen. Hun relatie duurt inmiddels al enkele jaren. Joyce noemt zich ook de ‘bonus mom’ van Jan Roos’ kinderen.

Jan Roos is een neef van schrijfster Saskia Noort. De twee hebben echter een verstoorde relatie die in 2020 escaleerde: ,,Ik negeer het al een paar jaar, de rants van mijn neef tegen ‘de familie’ maar nu kan ik dat niet meer. Als hij privégegevens van mijn ouders op twitter gooit, moet ik wel reageren. Komt ie: wij willen hem niet meer zien vanwege zijn gelieg en gedrag, zijn extreme gescheld, zijn obsessieve jaloezie en zijn narcistische persoonlijkheid.”

Bart Meeldijk is 22 jaar jongere vriend van Heleen van Royen

0

Helena Margaretha Kroon, ook wel bekend als Heleen van Royen is een Nederlandse romanschrijfster. Ze geboren op 9 maart 1965 en is de ex-vrouw van televisiepresentator Ton van Royen. Ze schreef de bestsellers ‘De gelukkige huisvrouw’, ‘Godin van de jacht’ en ‘De ontsnapping’. Veel van haar bestsellers werden succesvol verfilmd of bewerkt voor het theater. Tot nu toe verkocht ze ruim 1,7 miljoen boeken, wat haar 1 van de populairste Nederlandse schrijfsters maakt. Lees hier hoe de carrière van Heleen tot stand is gekomen en waar haar populairste boeken over gaan.

De jeugd van Heleen van Royen

Toen Heleen nog maar een 13-jarige meisje was, pleegde haar vader op een gruwelijke manier zelfmoord. Hij liet zichzelf verdrinken in de Sloterplas. Ze is niet naar de uitvaart geweest en nooit naar zijn individuele graf geweest. Toen ze wat ouder was, ging ze naar het vwo en volgde ze de opleiding Journalistiek aan de School voor Journalistiek in Utrecht. In 1987 studeerde ze af en ging ze werken bij het Haarlems Dagblad en Radio Noord-Holland.

Het begin en het succes van Heleen van Royen

De zelfmoord van haar vader, leidde uiteindelijk tot het schrijverschap van Heleen van Royen. Ze had het simpelweg het noodzakelijke gevoel dat ze iets moest vertellen. Ze had een drang om een boek te schrijven over deze gebeurtenis. Ze zegt Mijn schrijverschap is verweven met de zelfmoord van mijn vader”. Ze debuteerde in 2000 daarom ook met haar roman ‘De gelukkige huisvrouw’, waarin de zelfmoord een grote rol speelt. De roman was zo’n succes dat hij is verschenen in 11 verschillende landen. Eind 2009 ging de theatershow, die was gebaseerd op het boek, in première. Isa Hoes speelde de rol van hoofdrol Lea.

Inmiddels heeft ze vele populaire boeken uitgebracht die in verschillende landen zijn uitgegeven: ‘Godin van de jacht’, ‘De Ontsnapping’ en ‘De mannentester’. Tijdens deze periode schreef ze ook columns die in Het Parool verschenen. Van maart 2021 tot februari 2022 schreef ze ook wekelijkse columns voor het Algemeen Dagblad welke over haar persoonlijke leven gingen. Inmiddels schrijft ze geen columns meer, maar is ze nog steeds bezig met briljante boeken.

Voor ‘De Ontsnapping’ heeft Heleen van Royen de NS Publieksprijs gewonnen. Dit wordt ook wel Boek van het jaar genoemd. Ook zijn de Engelse vertalingen van haar boeken ‘De gelukkige huisvrouw’ en ‘De Ontsnapping’ genomineerd geweest voor The International IMPAC Dublin Literary Award.

Heleen van Royen bij Vandaag Inside

Heleen van Royen is ook één van de gasten die af en toe aanschuift bij Vandaag Inside met Johan Derksen en Wilfred Genee. Ze heeft, mede vanwege haar wat uitdagende en soms pikante gespreksonderwerpen, een geliefde gast en heeft goede chemie met de andere tafelgasten.

Partner Heleen van Royen

Begin 2005 verhuisde Heleen van Royen samen met haar zoon, dochter en man naar Portugal. In 2013 liet ze weten dat ze ging scheiden van haar man, waarnaar ze in 2014 had ze een nieuwe partner waarmee ze samen het televisieprogramma ‘Jouw Vrouw, mijn vrouw’ opnam. Haar dochter, Olivia, had het na de scheiding van haar moeder en Ton van Royen een tijd moeilijk. Ze vond het lastig dat, terwijl zij de scheiding nog moest verwerken, Heleen alweer samen was met een nieuwe vriend. Ze is inmiddels weer teruggekeerd naar Nederland waar ze samen woont met haar vriend Bart Meeldijk. Hij is 22 jaar jonger dan Heleen en was drummer van de band Rigby. Tegenwoordig is hij producer bij het programma van Eva Jinek. Het koppel ontkende een open relatie te hebben, al hebben ze al wel eens een andere vrouw uitgenodigd ben hen in bed.

Wat drijft opiniemaker Marianne Zwagerman?

0
Marianne Zwagerman geldt als één van de bekendste en meest invloedrijke ‘mediastrategen’ van Nederland. De blondine uit Nederhorst den Berg maakte naam bij De Telegraaf, GeenStijl, WNL, PowNed en BNR. Tegenwoordig is ze opiniemaker.  Zwagerman volgde de Business School IVA in Driebergen, alvorens ze ging werken Prins Autogassystemen en de BOVAG. Pas bij De Telegraaf beleefde ze haar doorbraak als toonaangevende mediapersoonlijk. Aan de Basisweg was ze directeur digitale media. Vervolgens stuwde ze, samen met Dominique Weesie, shocklog GeenStijl.nl tot grote hoogte en was ze mede-oprichter van WNL en PowNed.

Chronische ziekte

In 2009 kreeg haar leven een drastische wending. Ze werkte op dat moment als topvrouw voor TMG, het moederbedrijf van De Telegraaf: ,,Bijna zeven jaar geleden werd ik ziek, ik heb een chronische ziekte aan mijn evenwichtsorgaan. Ik werkte door, maar kon niet meer elke dag present zijn. Toen ik er eenmaal definitief weg was, ben ik ruim twee jaar in rouw geweest”, vertelde ze in een interview met de VARA-gids. Ondanks de ziekte bleef Zwagerman een druk bezet vrouw. Ze is een zeer fanatiek twitteraar en deelt de hele dag door haar mening over media-onderwerpen én haar persoonlijk leven. ,,Liefde voor de media heb ik altijd gehad. Ik zat in Het Gooi op school, met allemaal van die mediakinderen, types als Linda de Mol. We gingen een keer op schoolreisje naar De ­Telegraaf, en toen dacht ik al: híer wil ik werken. Toen ­De ­Telegraaf een auto-site opzette, wilden ze iemand uit de autobranche aan het hoofd. Ik werd getipt door een journalist van Autovisie. Ik heb gesolliciteerd en ben het geworden. Ik voelde me meteen thuis bij De ­Telegraaf. Het waren straatvechters daar, heel ondernemend. Uiteindelijk werd ik directeur Digitale Media. Het was mijn taak om nieuwe gebieden te exploreren.”

GeenStijl en PowNed

,,Toen ik ziek werd, dacht ik: ik ga mijn tanden lekker in PowNed zetten, zo’n klein omroepje runnen, dat moest nog wel lukken. Te optimistisch, zo bleek. De eerste uitzending was lang nadat ik al was vertrokken. Ik vind dat nog steeds jammer”, blikt ze terug op haar avontuur bij PowNed. ,,Wat heeft PowNed wel teweeg gebracht? Ik hoopte dat de medewerkers in staat zouden zijn om hun achterban te mobiliseren, wat GeenStijl met GeenPeil nu weer goed gedaan heeft. Een beetje te vergelijken met het oude Veronicagevoel, daar wilde je indertijd echt bíj horen. Dat gevoel zit ook in GeenStijl en ik dacht dat we dat gevoel in het publieke bestel konden vasthouden. Dat is totaal mislukt, de achterban haakte af. We hadden al die leden binnengehaald, maar toen moest er een beleidsplan komen. Dominique dacht: ik ga eens lekker op mijn berg in Spanje zitten – hij heeft daar een huis – en was maandenlang amper bereikbaar. Ik ben toen met heel veel ambitie een beleidsplan gaan schrijven, ook omdat mijn leven verder in duigen lag: ik was mijn baan kwijt, mijn gezondheid en ook mijn man. Ik heb mijn hele ziel en zaligheid in dat plan gegooid. Misschien heb ik me wel te rigide vastgehouden aan het idee om ons te houden aan wat we hadden opgeschreven. Maar Dominique wilde gewoon leuke televisie maken, vond dat dat plan alleen maar geschreven was om die uitzendvergunning te krijgen. En dat is wat me ook zo stoort aan Hilversum, omroepen houden zich niet aan hun afspraken.”

Dominique Weesie

Over haar relatie met Weesie zegt ze verder: ,,We waren bij GeenStijl heel complementair: hij heeft een goede neus voor nieuws, ik was altijd druk met alles faciliteren, zodat hij uit de wind bleef. Intern ving ik de klappen op als er gedoe was – en dat was er nog wel eens. Bij PowNed hadden we ook zo kunnen werken, maar dat ging al gauw mis. We kwamen in een andere gezagsverhouding terecht: hij was het gezicht en werd logischerwijs voorzitter, ik werd tweede in de hiërarchie. Dat past mij niet. Hij had mij vervolgens moeten vervangen door iemand met een tomeloze ambitie, want zelf heeft hij die niet. Als je ziet hoe Jan Slagter MAX uit de grond heeft getrokken, dát is ambitie. Dominique Weesie lijkt mij ook een ambitieus type. Mwah, nee hoor. Ik ben geen psycholoog, maar het zal wel aan zijn karakterstructuur liggen. Het is een complex mens, laten we het daarop houden, met ook altijd veel gedoe in zijn privé-leven. Toen hij met GeenStijl bezig was, was dat nog zijn lust en zijn leven. Maar dat veranderde.” Tegenwoordig schrijft Zwagerman aan opnieuw een boek over haar kijk op de media en is ze columnist bij BNR. Tevens is ze dagvoorzitter en twittert ze uitgebreid over haar privéleven en het leven op het water rondom haar woonplaats Nederhorst den Berg. Ze is ook zeer actief op Instagram.

Dorhout

In de coronacrisis kwam Zwagerman in opspraak door een uitspraak waarin ze stelde dat corona vooral gevaarlijk was voor ‘dor hout’, de ouderen en zwakkeren in de samenleving. Vanwege haar rechts-conservatieve opvattingen wordt Zwagerman soms geassocieerd met de PVV. Ze sprak zich ook uit voor de boeren tijdens de stikstofcrisis, onder meer met steunbetuigingen aan Boer Koos.

Partner Marianne Zwagerman

In 2020 vertelde Zwagerman dat ze een relatie heeft. Hoe haar vriend heet, blijft echter onbesproken. Ten onrechte werd gedacht dat ze een partner zou hebben die Joost heet. Ze stelde in een interview met de Volkskrant nauwelijks contact met haar drie broers te hebben.

Alles over Moïse Trustfull: actrice, geliefde en ‘dochter van’

0

Moïse Trustfull (26 mei 1995) is de dochter van voormalig voetballer Orlando Trustfull en presentatrice Quinty Trustfull. Ze debuteerde op zestienjarige leeftijd als actrice in een reclamespotje. Nog een aantal andere reclamefilmpjes volgde. Ondertussen studeerde ze aan de FAAAM voor actrice. Ze hoefde niet tot haar afstuderen te wachten tot ze haar eerste herkenbare rol te pakken kreeg. Ze speelde in 2017 de rol van Celia van Dam in Goede Tijden Slechte Tijden. Een jaar daarna volgde een rol in de serie Flikken Rotterdam in 2018 als Tamara.

De kleding-en acccecoirelijn van Moïse Trustfull

Moïse Trustfull is niet alleen actrice. Ze heeft sinds 2013 ook een sieradenlijn, By Moise. Het idee voor de sieradenlijn was ontstaan toen ze tijdens een strandvakantie in Mallorca armbandjes vlocht. Dat vond ze zo leuk en ze kreeg er zo veel prettige reacties op, dat ze niet alleen maar armbandjes, maar andere accessoires ging maken. Ondertussen is de sieradenlijn uitgebreid en verkoopt By Moise sinds 2018 ook schoenen, kleding en woonaccessoires. Ze heeft een online webshop, maar ook een pand in Beverwijk, waar Ruben Nicolai bij de opening was. De twee hebben een goede vriendschappelijke band: Moïse past regelmatig op de kinderen van Ruben Nicolai

Relaties Moïse Trustfull

Moïse Trustfull heeft een aantal relaties gehad met bekende Nederlanders. Zo datete ze een tijd met de PSV-voetballer Damien van Bruggen. Die relatie liep echter ten einde en ze vond een nieuwe liefde in de zanger Kaj van der Voort. Ze ontmoetten elkaar tijdens het werk, toen ze een online serie voor Gogoreizen presenteerden. Na de opnames van het programma zijn ze samen uit gaan eten waarna er al snel een vonk oversloeg. Het stel is sinds 2015 samen en deelt regelmatig kiekjes op sociale media om te laten weten dat ze nog altijd dolverliefd zijn. Zo lijkt Moïses leven het gedroomde plaatje: een acteercarrière, een kledinglijn en een langdurige relatie die op vakantie begon. Moïse heeft aangegeven goed met de druk van een bekende moeder om te kunnen gaan: ze vindt het prettig om haar eigen weg te vinden in haar privéleven en carrière.

Demi de Boer: vriendin van Ronnie Flex, marketingdirecteur en ‘dochter van’

0

Demi de Boer stond al vroeg in de spotlights als dochter van oud-voetballer Ronald de Boer. In haar liefdesleven bleef voetbal lange tijd een rode draad met relaties met Tonny Vilhena en Jeremiah St Juste, maar uiteindelijk werd ze gelukkig en kreeg ze een kind met rapper Ronnie Flex. Demi de Boer werkt als marketingdirecteur.

Van de zwangerschap maakte Videoland een documentaire: Ronnie: Voor Altijd Samen. De zwnagerschap van Rémi Ayoki viel Demi echter wel zwaar.

Demi de Boer, dochter Ronald de Boer

Demi de Boer studeerde aan Fashion Business in Amsterdam. Naast haar studie werkte ze in een kledingwinkel in Rotterdam. Ze zei toen al later ondernemer te willen worden in de fashion- of make-upindustrie. Tegenover FHM schetst ze de Nederlandse man: ,,De Nederlandse man is goed verzorgd, maar kan wel een lesje in mode gebruiken. Een Dsquared petje en een T-shirt met een logo erop – dat kan echt niet! Ik zou elke man aanraden om ofwel netjes en elegant te zijn, ofwel stijlvolle basics te dragen. En let op je schoenen, want die maken de man!”

Relaties Demi de Boer

Demi de Boer is de ex-vriendin van Tonny Vilhena. Demi is ook nog eens de dochter van Ronald de Boer, waardoor Ajax en Feyenoord bij elkaar komen. Ze is al goed voor ruim 130 duizend volgers op Instagram en het kan bijna niet anders of dat aantal gaat snel oplopen.

Tonny Trindade de Vilhena besloot in 2016 niet naar het buitenland te vertrekken, maar bleef Feyenoord trouw. Dat deed hij vanwege zijn zieke moeder Janet, maar wellicht ook om dichtbij zijn prachtige vriendin Demi te kunnen zijn. De knappe brunette heeft namelijk de looks van Angelina Jolie met haar slanke lijf, mysterieuze ogen en volle lippen! Daarover: ,,Ik ben best onzeker, maar krijg vaak complimenten over mijn lippen. Mensen vragen soms zelfs of ik fillers gebruik, maar ze zijn puur natuur!”

Ten tijden van het interview was Demi nog niet samen met Tonny Vilhena. In het blad geeft ze de gebruiksaanwijzing die Vilhena blijkbaar heeft gevolgd om haar hart te veroveren: ,,Je moet veel tijd met me doorbrengen en geduld hebben, want ik ben best eigenwijs. Het hoeft voor mij allemaal niet zo spectaculair. Samen een filmpje kijken op de bank of een ijsje eten, maakt mij al gelukkig. En je moet van sushi houden, want daar ben ik verslaafd aan!”

De kans is overigens groot dat Demi en Tonny elkaar kennen via Kenneth Vermeer. ,,Ik ken Kenneth al uit de tijd dat hij nog bij Ajax zat. Hij woont bij mij in het gebouw in Rotterdam en is als een grote broer voor me.” Ook aardig om te weten: Demi de Boer is goed bevriend met Astrid Lentini, de vriendin van Rick Karsdorp. Hoe lang de relatie stand heeft gehouden is niet helemaal duidelijk. Begin 2018 werd via Instagram duidelijk dat de knappe Demi een relatie kreeg met Jeremiah St Juste, die lange tijd als vrijgezel door het leven ging maar begin 2017 een relatie kreeg met Hanna Echtaibi.

In juli 2019 kreeg Demi de Boer een relatie met Ronnie Flex. ,,Hij was al heel lang een klant in de winkel waar ik werkte. Ik merkte dat hij steeds alleen maar kwam op de dagen dat ik werkte”, vertelde ze over het begin van hun liefde aan MTV First. Ronnie Flex over zijn vriendin: “Zij is gewoon alles wat ik niet ben, zij vult mij aan. Als ik uitslaap, staat zij al klaar om me wakker te maken. En wanneer ik koffie nodig heb, staat-ie bij wijze van spreken al klaar,” zei hij tegen Radio 538. “Ze is enorm zorgzaam.”

Chateau Meiland

0

Chateau Meiland is een Nederlandse realitysoap. Het wordt uitgezonden door SBS6 en in België op VIJF. In deze realitysoap wordt de familie Meiland gevolgd terwijl ze een chateau ombouwen tot een Bed & Breakfast in Frankrijk.  Het programma is in korte tijd erg populair geworden onder het Nederlandse publiek. In 2019 heeft het programma de Gouden Televizier Ring gewonnen.

Het opbouwen van een Bed & Breakfast in Frankrijk is niet altijd makkelijk

De familie Meiland start in het eerste seizoen, bestaande uit vader Martien, moeder Erica, dochter Maxime, kleindochter Claire en huisvriendin Caroline, met het opbouwen van een Bed & Breakfast. Ze hebben samen een chateau gekocht in het Franse dorp Beynac. De verbouwing wordt op de voet gevolgd en alles wat erbij komt kijken. In het tweede seizoen gaat het chateau definitief open voor gasten. In seizoen vijf is de verkoop van het chateau te zien en de terugkeer van familie Meiland naar Hengelo. Er zijn inmiddels al vijf seizoenen uit en een speciale kerstaflevering die draait rondom de doop van Claire. Martien Meiland was in 2007 ook al met zijn familie op tv te zien in het TROS-programma Ik vertrek, waarin ze ook naar Frankrijk vertrokken om een Bed & Breakfast te beginnen.

Awards en de bekende uitspraak ‘wijnen wijnen wijnen’

In 2019 kreeg het programma een Gouden Televizier Ring nominatie samen met Expeditie Robinson en Beste Zangers voor ‘Beste televisieprogramma’. Chateau Meiland won uiteindelijk met 55% van de stemmen. Daarnaast was het realityprogramma in 2020 ook een Zapplive Award voor het ‘Beste familieprogramma’. Daarnaast is Martien Meiland is een echt Bekende Nederlander geworden en bekend door heel Nederland met zijn uitspraak ‘wijnen wijnen wijnen’.