zondag, april 21, 2024

Coldeweijer noemt Fred van Leer een leugenaar: helemaal geen dure kunst gestolen!

Lees ook

Fred van Leer plaatste een eigenaardige video op Instagram, waarin hij onthulde dat de politie zijn woning had bezocht. Kort daarna verwijderde hij de video en verduidelijkte dat er was ingebroken in zijn huis. Veel mensen twijfelen nu aan de juistheid van Freds verklaring.”Op Instagram begint Fred zijn verhaal met de opmerking: ‘Het is moeilijk te geloven, maar het is waar.’

Hij legt uit: “Er verscheen per ongeluk een video op mijn Stories waarop de politie bij mijn huis te zien is. Het stond er twee minuten op omdat mijn telefoon, in mijn zak, uit zichzelf in actie kwam. Ik verontschuldig me voor de verwarring die is ontstaan en wil graag op de situatie ingaan.”

Juicequeen denkt dat Fred liegt

Fred legde uit dat er was ingebroken in zijn huis, hoewel hij daar op dat moment niet aanwezig was. Hij verzekerde zijn volgers dat hij ongedeerd was, maar dat hij het incident zeer frustrerend vond. Hoewel hij niet expliciet aangaf wat er was gestolen, vermeldde hij dat er bewakingsbeelden zijn van alles wat er is gebeurd, waardoor het moeilijk is voor de dieven om er met succes vandoor te gaan met een schilderij van drie meter.

Het inbraakverhaal heeft bij sommigen twijfels opgeroepen, waarbij Yvonne Coldeweijer de eerlijkheid van Fred in twijfel trok. Yvonne noemde Fred een “kleine Pinokkio” en deelde haar vermoedens op haar sapkanaal. Ze denkt dat er mogelijk iets anders dan dure kunst is meegenomen en onderzoekt de zaak momenteel verder, waarbij ze uitdrukt dat dit weer zo’n eigenaardig verhaal is.

Niet de eerste inbraak

Er was al eerder ingebroken in Freds huis, niet één keer maar ook drie jaar geleden. Fred deelde op Instagram dat hij toen ook slachtoffer was van inbraak. Hij herinnerde zich het voorval en zei: “Drie jaar geleden probeerden ze het ook en ik was toen thuis. Maar ze kwamen niet ver, ze werden onderaan de trap tegengehouden. Ik maakte duidelijk dat ze niet welkom waren, want je bent alleen welkom als ik je uitnodig.”

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers