donderdag, juni 13, 2024

Wesley Sneijder heeft mogelijk alweer een nieuwe vlam!

Lees ook

“Wesley Sneijder werd onlangs gespot op het Griekse eiland Kreta, waar hij onverwachts het pad kruiste met Megan Deseaver tijdens een avondje uit in Chersonissos. Juicechannel onthult dat het paar samen genoot van een gedenkwaardige avond. Een video gedeeld op Instagram legt hun intieme dans en daaropvolgende gesprek vast.”

Wesley heeft spijt betuigd voor zijn daden in het verleden, met name het vreemdgaan van Yolanthe Cabau, met wie hij een zoon deelt. In een interview gaf Wesley toe dat hij veel spijt heeft van zijn gedrag en erkent dat het een vergissing was. Hij zei ook dat er soms bepaalde dingen moeten gebeuren om helderheid te krijgen en belangrijke levenslessen te leren. Wesley heeft sindsdien het belang van thuis ingezien en beschouwt het als het belangrijkste aspect van zijn leven. Hoewel hij erkent dat hij deze les te laat heeft geleerd, is hij van plan om deze wijsheid in de toekomst toe te passen.

Heel Nederland keek mee

In 2019 was Nederland getuige van de scheiding van Wesley en Yolanthe. Wesley’s ontrouw leidde tot het einde van hun elf jaar durende relatie. Hierna ging Wesley door een uitdagende periode. Hij vertelde dat hij tijdens zijn voetbalcarrière zijn emoties enigszins kon verbergen, maar na zijn pensioen werd hij thuis geconfronteerd met moeilijke gedachten.Hun publieke scheiding kreeg veel aandacht, met veel programma’s die hun situatie bespraken.

Wesley kijkt terug op die tijd en zegt dat hij zoveel mogelijk probeerde te vermijden om erover te lezen. Hij erkent echter dat de media-aandacht uiteindelijk wegebt, waardoor hij sterk moest blijven. Gelukkig had hij in die tijd de steun van veel vrienden. Om met zijn emoties om te gaan, greep Wesley naar alcohol en gebruikte het als een tijdelijke ontsnapping.

Nieuwe vlam is waarschijnlijk een realityster

Wesley Sneijder is opnieuw gezien terwijl hij close was met een realityster. Eerder werd hij gezien met Jotti Verbruggen, bekend van Love Island. Van hun relatie kwam echter niets terecht. Het is nog maar de vraag of het wel gaat lukken met Megan.Megan, die in 2018 met haar ex-vriend Kevin op Temptation Island verscheen, is nu een OnlyFans account begonnen.

Met haar expliciete content verdient ze elke maand ongeveer 20.000 euro. Megan heeft openlijk verklaard dat ze het betalen van belastingen vermijdt, omdat ze gelooft dat het correct aangeven ervan resulteert in het verliezen van de helft van haar inkomsten. Daarom is ze van plan om naar Dubai te verhuizen, waar belastingen niet bestaan.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers