woensdag, juli 24, 2024

Opnieuwflinke rel tussen Roxanne en Rachel Hazes

Lees ook

Een foto van Rachel met Nick van Delft, de voormalige partner van Roxeanne, is gedeeld door Rachel. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer probeert Rachel haar dochter daarmee opnieuw te kwetsen. Coldeweijer spreekt haar teleurstelling hierover uit en omschrijft de daad als “triest”. Het lijkt erop dat Rachel contact heeft met zowel de ex-vriendinnen van Andre als de ex-vriend van Roxeanne, zoals blijkt uit de foto die Nick van Delft op Instagram heeft gedeeld. Het bijschrift van de foto, “Onvoorwaardelijk in het verleden en gelukkig nog steeds in het heden,” suggereert een sterke band tussen Rachel en Nick.

Roxeanne en Nick waren vijf jaar samen voordat Roxeanne in 2016 besloot om de relatie te beëindigen. Roxeanne legde uit dat ze mentaal was gegroeid en dat haar manier van denken te veel was veranderd ten opzichte van die van Nick. Ze verduidelijkte dat haar beslissing om het uit te maken met Nick niet kwam door Erik Zwennes, haar huidige verloofde. Roxeanne en Erik verloofden zich in 2017 en zijn sindsdien samen.

Nog steeds geen duidelijkheid over erfenis

Yvonne Coldeweijer vindt de acties van Rachel onbegrijpelijk en denkt dat Rachel en Roxeanne’s ex-vriend Roxeanne proberen te verraden door de foto samen op Instagram te delen. Roxeanne daarentegen heeft haar vorige relatie achter zich gelaten en is gelukkig met haar huidige partner.

Rachel en Roxeanne hebben al lange tijd ruzie over de erfenis van Hazes, maar de situatie is de laatste tijd relatief rustig. Evert Santegoeds denkt dat deze kalmte erop wijst dat er achter de schermen aan een schikking wordt gewerkt. Maar zelfs als er een schikking wordt getroffen, zal dat de gespannen relatie tussen moeder en dochter waarschijnlijk niet verbeteren. Rachel is niet iemand die conflicten snel achter zich laat, dus hun relatie kan voor een lange periode vertroebeld blijven, zo niet voor onbepaalde tijd.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers