donderdag, juni 13, 2024

André Jr eert vader André Sr met emotioneel schilderij

Lees ook

André deelde op Instagram hoe hij een eerbetoon brengt aan zijn overleden vader, André Hazes Sr. Hij liet een prachtig schilderij van zijn vader maken en hing dat prominent in zijn nieuwe huis.Met trots deelde André het schilderij met zijn Instagram-volgers, waarbij hij zijn dankbaarheid uitsprak voor het prachtige cadeau. Hij vertelde ook dat zijn moeder, Rachel, ook een schilderij van André Sr. in haar huis heeft hangen, dat ze drie jaar geleden cadeau had gekregen van vrienden.

In een openhartig interview met weekblad Party vertelde André over zijn vader, die bijna negentien jaar geleden overleed toen André nog maar tien jaar oud was. Hij deelde dat hij zich niet alleen als zijn zoon voelt, maar hem ook bewondert als een grote fan. André beschouwt zichzelf als gelukkig dat hij de naam van zijn vader draagt en vindt vreugde in het uitvoeren van zijn muziek.

Blijf eigen en vaders repertoire  zingen

De zanger werkt de laatste tijd aan nieuwe muziek, maar hij deelde onlangs dat hij ook de liedjes van zijn vader blijft uitvoeren. In een video op Instagram liet André weten dat hij denkt dat het goed zou zijn om een video op te nemen om alle verwarring weg te nemen.

Hij verduidelijkte: “Ik heb nooit gezegd dat ik mijn oude repertoire nooit meer ga zingen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik die liedjes heb, want ze hebben me alles gegeven. Ik draag met trots de naam André Hazes en zal altijd de muziek van mijn vader zingen om hem te eren. Het is door zijn muziek dat ik ben waar ik nu ben.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers