donderdag, juni 13, 2024

Publiek zet grote vraagtekens bij relatie tussen Peter Gilles  en Wendy

Lees ook

Mensen beginnen zich steeds meer  af te vragen wat er  waar is over de relatie die Peter Gillis met  Wendy van Hout zou hebben. Ondanks Peters uitnodiging aan Wendy om bij hem in te trekken op Mass is Kassa, zeggen bronnen dicht bij haar dat ze in haar eigen penthouse blijft wonen.I

n de recente aflevering van Massa is Kassa waren de kijkers getuige van een belangrijke ontwikkeling in de relatie tussen Peter en Wendy. Peter deed Wendy een aanzoek en vroeg of ze met hem in hun nieuwe huis wilde wonen. De korte stilte van Peter verraste Wendy, maar ze reageerde al snel enthousiast door te zeggen: “Natuurlijk wil ik dat!”.

Kijkers hebben het idee dat het allemaal toneel is

Kijkers vragen zich af of Peter en Wendy echt samenwonen. Hoewel de aflevering al enige tijd geleden is opgenomen, is er geen bewijs op hun sociale media dat ze samenwonen. Wendy heeft haar eigen penthouse, dat volgens iemand dicht bij haar bijna net zo groot zou zijn als het huis van Gillis. Dit is niet de eerste keer dat er aan hun relatie wordt getwijfeld, want Peters Facebook staat vol met vragen sinds hij Wendy voorstelde als zijn vriendin. Sommige kijkers geloven zelfs dat Wendy is ingehuurd voor de show, waarbij één persoon zijn afkeuring uitte en voorstelde om de show af te blazen.

Tijdens de introductie van het nieuwe familiedoek schitterde Wendy door afwezigheid, terwijl Nicol prominent aanwezig was op elke Massa is Kassa-poster. Kijkers begrepen echter al snel de reden achter Wendy’s afwezigheid in het familiedoek. “Het is beter zonder haar, elke keer een ander doek is niet goed voor de kassa.” In de komende uitzendingen zal wellicht meer duidelijk worden over de relatie tussen de twee.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers