donderdag, juni 13, 2024

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Lees ook

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. “Ik ben dolblij! 1 september ga ik eindelijk verhuizen,” kondigt ze aan op Instagram Stories.Met haar eerste kind op komst is Yvonne klaar om haar bruisende Amsterdamse levensstijl in te ruilen voor een meer serene omgeving in de buurt van het Gooi. “Ik heb een huis gekocht in Muiden en neem afscheid van Amsterdam,” onthult ze.

Yvonne woont in een bovenwoning in Amsterdam, die ze in 2020 heeft gekocht. Het appartement ligt in een straat in de Transvaalbuurt, een deel van stadsdeel Oost. Het beslaat in totaal 58 vierkante meter en bestaat uit twee kamers – een slaapkamer en een badkamer. Yvonne kocht het appartement voor 450.000 euro, maar haar plannen om het te verkopen of te verhuren blijven onbekend.

Opgelicht door goede vriend

Yvonne, die meestal juice deelt op haar kanaal, deelde onlangs een ander soort verhaal. Ze onthulde dat ze slachtoffer was van oplichterij en duizenden euro’s verloor. Yvonne vertelde dat ze nog 5500 euro van de oplichter tegoed heeft en voegde eraan toe dat ze haar verhaal binnenkort zal delen. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Coldeweijer opgelicht zou zijn door iemand in haar naaste omgeving.

De man zou met een mooi verhaal geld van Yvonne afhandig hebben weten te maken voor het investeren in een nieuw project. Daar bleek echter later niets van waar te zijn, maar op het moment dat Coldeweijer daar achter kwam, was de vogel al gevlogen.

 

Laatste nieuws

Megan en Harry vieren verjaardag met een romantisch diner

Meghan Markle vierde haar 42e verjaardag met een avondje uit in Montecito samen met Harry. Het stel genoot van...

Vers van de Pers