donderdag, juni 13, 2024

Leontine al zoenenend gespot met ‘nieuwe’ vlam

Lees ook

Leontine Ruiters en John Huiberts zijn weer bij elkaar, maar Leontine lijkt minder toegewijd aan de relatie. Tijdens hun tijd samen in De Amsterdamse Zomer zijn er berichten dat Leontine zoenend met een andere man is gezien. Er wordt gezegd dat Leontine een fantastische tijd had bij De Amsterdamse Zomer, niet alleen met John, maar ook met een ander individu. Yvonne Coldeweijer onthult dat er veel drank was en Leontine bracht een aanzienlijke hoeveelheid tijd door aan de bar.

Volgens Coldeweijer op haar sapkanaal ging John kort weg en werd ze direct daarna zoenend met een andere man gezien, die toevallig blond was. Het barpersoneel bood haar meer water aan omdat ze zich onvast voelde. Aan het eind wilde ze zelfs helpen met opruimen omdat ze het lief vond dat ze water dronk.

De kus werd gezien door drie andere aanwezigen, maar het lijkt erop dat Leontine er niet door geraakt was, want ze ging daarna blijkbaar met John mee naar huis. Het lijkt er echter op dat John Leontine ook niet trouw is. Coldeweijer onthulde: “Nu heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat John in het geheim nog steeds betrokken is bij zijn ex. Hij lijkt niet te kunnen kiezen tussen Leo en zijn ex, dus hij ziet ze momenteel allebei.”

Leontine was te lui om er iets van te maken

Na het mislukte huwelijk met Marco Borsato ontdekte Leontine een nieuwe romance met John. Hun relatie duurde echter niet lang, want John besloot er een eind aan te maken. Volgens Yvonne Coldeweijer beweerde John dat Leontine lui was en een gebrek aan motivatie had. Deze opmerkingen werden destijds gedeeld op Instagram. John ontkende daarentegen dat hij ooit zulke uitspraken over Leontine had gedaan. Hij hield vol dat zijn woorden waren verdraaid. Onlangs werden John en Leontine echter samen gezien op Ibiza, wat erop wijst dat ze zich hebben verzoend.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers