donderdag, mei 23, 2024

Maxima en Amalia onderbreken vakantie voor huwelijk prins van Oostenrijk

Lees ook

Koningin Máxima en prinses Amalia zijn vroeg teruggekeerd van hun vakantie in Griekenland om de bruiloft van prins Ferdinand zu Schwarzenberg en Marie Friling in Oostenrijk bij te wonen. Uitgelekte beelden tonen de moeder en dochter op de “sprookjesbruiloft”. Máxima en Amalia waren allebei te gast op de bruiloft, waar Ferdinand, de volgende in lijn om zijn oom, de 12e Prins van Schwarzenberg, op te volgen, het huwelijk sloot met Marie, die de dochter is van Antoine Friling, een goede vriend van Koning Willem-Alexander en peetvader van Prinses Ariane.

Mooie beelden opgedoken van de bruiloft

Er zijn beelden opgedoken van het huwelijksfeest, waarop Máxima en Amalia te zien zijn. Op de uitgelekte beelden zijn de moeder en dochter in gesprek met medegasten. Ze zijn getooid in prachtige galajurken gemaakt door Jan Taminiau. Máxima is te zien in een prachtige geborduurde jurk, die ze eerder droeg op de bruiloft van haar jongste broer Juan en tijdens het bezoek van de Argentijnse president Mauricio Macri aan Nederland.

Amalia koos voor haar rode prinsessenjurk

Amalia droeg eerder haar rode prinsessenjurk. Ze droeg hem vorige maand tijdens de festiviteiten voor het huwelijk van prins Hussein van Jordanië, net als in Jordanië. Ze combineerde de jurk met de Pauwenstaart parure, net als eerder.Zowel moeder als dochter dragen ook een speciaal accessoire. Op de foto’s zie je Máxima en Amalia die waaiers vasthouden die bij hun galajurken passen. Amalia is waarschijnlijk geïnspireerd door haar moeder, want Máxima draagt het accessoire vaak.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers