donderdag, mei 23, 2024

Rene Froger woest nadat RTL zijn vrouw aan de kantschuift

Lees ook

Natasja Froger is vervangen door Leonie ter Braak als presentatrice van het RTL-programma Voor Het Zelfde Geld. Hoewel Natasja zelf geen commentaar heeft gegeven op haar ontslag, is René Froger ongelukkig met de manier waarop zijn vrouw is behandeld.In een gesprek met De Telegraaf uit René zijn onvrede: “Er is niet zorgvuldig genoeg met haar omgegaan, vind ik.” Hij vindt de situatie erg vervelend voor Natasja, maar hij vindt dat ze er goed mee omgaat. Volgens René hebben bepaalde dingen haar gekwetst en hij vindt dat er niet zorgvuldig genoeg met haar is omgegaan.

Volgens René is Natasja’s tv-carrière nog niet voorbij, ook al presenteert ze niet meer. Ondanks het feit dat ze geen contract heeft, blijft ze constant aanbiedingen krijgen voor verschillende programma’s. Natasja is momenteel in gesprek voor verschillende spannende mogelijkheden. Ze werkt graag en zal in de nabije toekomst niet stilzitten. Naast televisiewerk blijft ze zich ook inzetten voor verschillende goede doelen.

Ook Rene doet het niet echt lekker

Het recente optreden van René Froger tijdens de RadioNL zomertour leidde tot controverse toen er een video opdook op sociale media. In de clip leek René te worstelen met het vasthouden van zijn toonhoogte, waardoor sommigen speculeerden dat hij misschien onder invloed was. De video kreeg als bijschrift: “René Froger stomdronken op het podium.”Hoewel het onzeker blijft of de zanger daadwerkelijk te veel alcohol op had, sprak Gordon zich jaren geleden al uit over René’s vermeende drankprobleem. Volgens Gordon heeft René een groot probleem met alcoholmisbruik, wat zorgen baart voor de mensen om hem heen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers