donderdag, juli 18, 2024

Dries Roelvink zet Rene Froger op z’n plek na  afwijzing voor de Toppers

Lees ook

Dries Roelvink heeft een sterke wens om deel uit te maken van De Toppers, maar René Froger vindt dat Dries niet genoeg succes heeft geboekt in termen van hits. Dries is geschokt door deze reactie en neemt wraak door erop te wijzen dat René zelf geen hits heeft gehaald. Dries benaderde René Froger onlangs om te informeren naar de mogelijkheid om een keer bij De Toppers te komen. René’s antwoord was duidelijk. “Het ding met Dries is dat we eigenlijk een specifieke eis hebben voor De Toppers,” deelde René tijdens de podcast van Nino Wilkes. “Je moet minstens drie hits hebben gehad.”

Rene zelf heeft slechts een nummer-1 hit gehad en dat was lang geleden

Dries haalt uit naar René in reactie op René’s uitleg. Dries hoorde de opmerking van René in een podcast en is het niet eens met wat er gezegd werd. Volgens Dries zijn de woorden van René onjuist. Dries wijst erop dat hij succes heeft geboekt met verschillende Top 40-hits, waarvan er vier op nummer één in de hitlijsten stonden. Dries stelt dat zijn eigen succes niet kan worden toegeschreven aan de bewering van René.Dries bekritiseert ook René’s eigen staat van dienst. Dries heeft zelf onderzoek gedaan en vond het grappig dat René in zijn lange carrière maar één nummer één hit heeft weten te scoren. Volgens Dries is René’s hit ook verouderd en dateert hij uit 1989, terwijl Dries’ eigen hit in 2011 werd uitgebracht.

De andere toppers staan wel open voor het idee

Dries is verbaasd over René’s terughoudendheid om hem op het podium te krijgen. Jeroen van der Boom en Gerard Joling staan open voor het idee en vertellen Dries steeds dat ze het idee voor hem hebben geopperd. Tot nu toe is er echter niets van terecht gekomen.Op de vraag of hij het zou overwegen om deel uit te maken van de halftime show van De Toppers, wijst Dries het af met de opmerking dat dit meer geschikt is voor opkomende artiesten. In plaats daarvan heeft hij een ander idee in gedachten. Dries stelt voor dat hij uit het publiek gekozen zou kunnen worden, net zoals ze in het verleden hebben gedaan met artiesten als Rob de Nijs, Anita Meyer en Lee Towers. Hij ziet zichzelf al zitten en een liedje ten gehore brengen.

Dries heeft zelfs het nummer gekozen dat hij zou zingen – “Ik Kom Eraan” – in de overtuiging dat het de hele arena zou laten ontploffen van opwinding. Na zijn optreden zouden The Toppers zich bij hem op het podium voegen en samen een paar van zijn liedjes zingen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers