woensdag, juli 24, 2024

Veiligheid van de Meilandjes in het gedrag: signeersessie loopt uit de hand

Lees ook

De veiligheid van de familie Meiland is in gevaar gekomen door Erica’s controversiële uitspraken, zoals blijkt uit een incident tijdens een signeersessie in Zwolle. Volgens Jan Dijkgraaf, hun biograaf, ontving de familie bedreigingen, waardoor de politie werd gewaarschuwd. Dijkgraaf vertelt dat de signeersessie in Zwolle bijna werd afgelast vanwege de bedreigingen. Hij kreeg een telefoontje van de boekhandel met de mededeling dat er verschillende bedreigingen waren geuit, waardoor de eigenaar van de boekhandel overwoog om de signeersessie, die over een half uur zou beginnen, af te zeggen.

Ondanks dat ze te horen kregen dat de politie was gewaarschuwd, gingen de Meilandjes toch door met de signeersessie nadat ze al lang onderweg waren. Jan vertelde dat ze zich bovenin de boekwinkel bevonden en dat er uit voorzorg veiligheidsmaatregelen waren genomen. D

e kerk was gevuld met een rij mensen en er was voortdurend politie aanwezig tijdens het hele evenement. Jan vond het echter een beetje belachelijk dat zulke veiligheidsmaatregelen nodig waren voor een biografie van een realityster. Hoewel de Meilandjes geen dreiging zagen, voelde Jan zich verantwoordelijk voor hun veiligheid, gezien het potentiële gevaar dat ze hadden kunnen lopen.

Besloten betaalde fandag wekt woede fans

De familie Meiland heeft een “besloten fandag” gepland op 19 augustus. Martien, Erica en Maxime zullen ’s middags beschikbaar zijn op een niet nader genoemde locatie voor een exclusieve bijeenkomst van 450 fans. Volgens de aankondiging van Martien en Erica op Instagram zal het evenement voorzien zijn van merchandise kraampjes en gratis hapjes en drankjes, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat.

Sommige fans uitten echter hun kritiek op de beslissing om entree te vragen voor het evenement. Eén commenter noemde het een “betaald feest voor fans?”, terwijl een ander zijn afkeuring uitte door het een “achterlijk iets om te doen” te noemen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers