zondag, april 21, 2024

Gaan we binnenkort weer meer van Marco Borsato horen?

Lees ook

Marco Borsato, die uit de publieke belangstelling leek te zijn verdwenen, is weer opgedoken met een nieuwe onderneming. De zanger promoot nu een drankje genaamd Borsacello, wat een zelfgemaakte Limoncello lijkt te zijn. In een video die Marco deelde, is te zien hoe hij voorzichtig flessen vult met de citroenlikeur.

Het is onduidelijk of Borsacello wordt gemaakt voor commerciële doeleinden of alleen voor persoonlijk gebruik. Ondanks zijn recente afwezigheid is Marco weer actief in contact met het publiek, zij het voorzichtig op sociale media. Vorige week nog verbrak hij zijn stilzwijgen op Instagram om zijn zoon Luca te prijzen voor het uitbrengen van een nieuwe single.

Zaak tegen Marco geseponeerd en hij  voelt zich stukken beter

Het onderzoek tegen Marco Borsato wegens beschuldigingen tijdens The Voice of Holland werd in maart geseponeerd wegens gebrek aan bewijs, zoals het Openbaar Ministerie bekendmaakte. Er loopt echter nog steeds een apart onderzoek dat niets te maken heeft met de tv-show. Marco Borsato’s dochter, Jada, deelde dat haar vader opgelucht is maar betrokken blijft tot de laatste stap is gezet.

Jada vertelde in een gesprek met weekblad Weekend dat haar vader vastbesloten is om door te zetten, ook al is het lange proces een uitdaging geweest.Jada deelde ook dat de toestand van haar vader verbetert. “Hij begint zich de laatste tijd wat beter te voelen, wat een grote opluchting voor ons is. Het heeft lang geduurd, dus hopelijk is het snel opgelost.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers