woensdag, juli 24, 2024

Megan en Harry vieren verjaardag met een romantisch diner

Lees ook

Meghan Markle vierde haar 42e verjaardag met een avondje uit in Montecito samen met Harry. Het stel genoot van een romantisch diner bij Tre Lune, een populair Italiaans restaurant dat bekend staat om zijn beroemdheden. Ze genoten van een verscheidenheid aan gerechten, waaronder burratta, pizza en 24 verschillende soorten pasta. Op het menu stond ook een selectie vis- en vleesgerechten. Tre Lune is een geliefde eetgelegenheid onder sterren als Kourtney Kardashian en Ellen DeGeneres.

Het stel is de laatste tijd niet meer samen in het openbaar gezien. Er gaan al lange tijd geruchten dat Harry en Meghan zouden gaan scheiden. Ondanks dat ze net hun vijfde huwelijksverjaardag hebben gevierd, suggereren berichten dat ze al een tijdje huwelijksproblemen hebben. Schrijfster Petronella Wyatt deelde eerder met Britse media dat Meghan in haar eentje feestjes bezoekt. “Vrienden van mij die bij hen in de buurt wonen in Santa Barbara zien Meghan tegenwoordig altijd alleen op feestjes.”

Media wil graag dat het stel uit elkaar gaat

In hun pogingen om hun geluk te tonen, bestrijden Harry en Meghan actief de aanhoudende geruchten. Meghan leek dan ook blij en stralend tijdens haar verjaardagsdiner. “Het is uiteindelijk helemaal niet moeilijk. We zijn hevig verliefd en ongelooflijk tevreden samen. Aanvankelijk hielden we onze relatie zes maanden privé voordat het bekend werd.

Zelfs in die tijd waren we gefocust op ons individuele werk. In die zin is er niet veel veranderd ten opzichte van mijn vorige leven. Het enige opmerkelijke verschil is hoe mensen ons zien. Ik blijf echter trouw aan mezelf en definieer mijn identiteit niet alleen door mijn relatie.” De media lijkt er echter heel anders over te denken en blijft geloven dat het tussen de twee niet botert.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers