woensdag, juli 24, 2024

Marco Borsato uitgekotst en letterlijk bij het afval gezet door Mediapark

Lees ook

Yvonne Coldeweijer heeft een foto ontvangen van een spion die op het Mediapark werkt. Op de foto staat een platina plaat van Marco Borsato naast een vuilcontainer. Coldeweijer deelt de foto op haar sapkanaal en bevestigt daarmee de melding van de spion.

Ondanks het ontbreken van een veroordeling en concreet bewijs is Marco door het Mediabureau afgedankt vanwege beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Sinds december 2021 wordt Marco onder de loep genomen nadat hij beschuldigd wordt van aanranding van een minderjarige tussen 2014 en 2019. De onthulling van de zaak vond plaats toen de moeder van het meisje haar dagboek ontdekte, waarin het vermeende misbruik gedetailleerd werd beschreven.

Radio 538 draait weer liedje van Borsato

Radio 538 heeft te maken met een voortdurende onduidelijkheid over de zaak, wat resulteert in een aanzienlijke daling van de zendtijd voor zijn nummers. Veel radiostations hebben ervoor gekozen om zijn muziek niet meer uit te zenden, maar Radio 538 heeft hun besluit onlangs teruggedraaid omdat de luisteraars het er niet mee eens waren.

Vorige maand besloot Radio 538 om het nummer Lift Your Glass nog een keer te draaien. De DJ’s vroegen zich af of dat wel gepast was. Ze kwamen allemaal tot een overeenkomst: zolang er geen veroordeling of bewijs is tegen Marco Borsato, mag zijn muziek gedraaid blijven worden.Volgens de radio heeft Marco Borsato te maken gehad met beschuldigingen, maar is er op dit moment geen veroordeling of bewijs. Het blijft onzeker of die er in de toekomst wel zullen komen. Ondanks de impact op zijn carrière en persoonlijke leven, kan zijn muziek worden gedraaid zolang hij niet is veroordeeld.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers