zondag, juni 23, 2024

Geen plek voor Dries Roelvink bij de toppers: niet goed genoeg!

Lees ook

Dries Roelvink benaderde René Froger met de hoop lid te worden van De Toppers. René legde echter uit dat Dries niet voldoet aan de criteria om bij de groep te komen. René benadrukte dat The Toppers specifieke eisen hebben, waaronder het hebben van ten minste drie hits. Helaas voor Dries betekent dit dat hij geen deel kan uitmaken van The Toppers.

Dries heeft al eerder teleurstellingen meegemaakt als het gaat om deel uitmaken van De Toppers. Hij deed eerder auditie voor de groep, maar werd niet geselecteerd. Als troost werden hem twee kaartjes voor hun show beloofd, maar uiteindelijk kreeg hij de slechtste plaatsen. Dries voelde zich bedrogen en uitte zijn frustratie door te zeggen dat hij 8.000 euro had uitgegeven aan het auditieproces, dat ook extra publiciteit voor de groep opleverde.

Dit jaar geen Toppers

Dit jaar zullen er geen Toppers in Concert zijn. Ondanks de inspanningen van de organisatoren om een geschikte locatie te vinden, zijn ze er niet in geslaagd een locatie te vinden. Naast de Johan Cruijff ArenA werden ook twee andere locaties overwogen.Helaas lukte het niet om een periode van twee weken te vinden die beschikbaar was voor het evenement. Dit tijdsbestek is nodig voor de opbouw, repetities en optredens. De organisatoren onderzochten alle mogelijke opties, waaronder combinaties met andere shows.

Fans zullen moeten wachten tot mei 2024 voor de terugkeer van het evenement. Speculatie over een eventuele terugkeer van Gordon wijzen zowel Rene Froger als Gordon zelf resoluut van de  hand. Gordon  heeft er totaal geen zin in na de uitspraken van Rene dat de Toppers zonder Gordon drie keer beter was. Rene blijft op zijn beurt bij zijn standpunt en zit niet te wachten op een terugkeer van de geplaagde zanger.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers