donderdag, juni 13, 2024

Kijkers kunnen ‘luie’ Jan uit B&B vol liefde niet uitstaan

Lees ook

Kijkers van B&B vol liefde uiten hun frustratie over de laatste aflevering met Jan, die is aangekomen bij Marian’s Bed & Breakfast in Portugal. Terwijl Olof, die ook voor Marian naar Portugal is afgereisd, zijn best doet, doet Jan helemaal niets. “Marian, weg met die luie persoon!” luidt een tweet op Twitter.Terwijl veel kandidaten bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en aan het werk te gaan, lijkt Jan een andere aanpak te hebben.

Hij wil vooral ontspannen en genieten van Marian’s gezelschap. Ondanks dat Marian gevleid lijkt door de complimenten die ze van Jan krijgt, had ze eerder al gezegd dat ze de voorkeur geeft aan een man die proactief is. “Ik vind het belangrijk dat een man actief is,” had Marian gezegd. En Jan voldoet zeker niet aan die verwachting…

Luie Jan

Jan wordt door de kijkers geobserveerd terwijl hij toekijkt hoe zijn “collega” Olof ijverig de was doet. Later, als Olof besluit om vogelhuisjes op te hangen, kan er niet op Jan gerekend worden voor enige hulp. Kijkers zijn verbaasd over dit gedrag. Olof moet de vogelhuisjes helemaal alleen ophangen.

Weg met die arrogante kwal

Kijkers vinden dat Marian het uit moet maken met Jan. Ze zijn niet overtuigd van zijn oprechtheid en vinden hem vervelend. Sommigen speculeren dat Jan thuis personeel heeft, wat verklaart waarom hij niet veel optreedt. Jan zelf beweert dat het opvoeden van twee kinderen zo zwaar was dat het zijn vermogen om op te treden heeft aangetast. Hoe dan ook, kijkers hopen dat je Jan snel terugstuurt naar Nederland. Eén kijker stelt zelfs dat Olof een aardige en lieve man is, terwijl Jan een irritante, overdreven aanwezige neppe charmeur is.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers