woensdag, juli 24, 2024

Ruud de Wild legt langdurige ruzie met dochter Toy bij

Lees ook

Ruud de Wild en zijn dochter Toy waren lange tijd van elkaar vervreemd, maar in de serie Ruud & Olcay bezocht Ruud eindelijk zijn dochter, zij het onder druk van de camera’s. Ruud ziet dit nu echter als de eerste stap op weg naar een verzoening met Toy.In de serie Ruud & Olcay werd de band tussen Ruud en Toy openlijk besproken, wat voor Toy moeilijk was om naar te kijken. Het had echter ook een positief effect op hun relatie. “Erover praten, zelfs onder cameradruk, heeft ons eigenlijk geholpen. We zijn hechter geworden,” deelde Ruud met weekblad Story.

Ruud had deze uitkomst niet verwacht, maar hij is er dankbaar voor. “We wisten niet wat we konden verwachten, maar het is heel fijn geweest om onze band hersteld te zien.” Toy gaf aan dat ze zich vaak niet welkom voelt bij haar vader thuis, omdat hij haar aanwezigheid niet lijkt te erkennen. Toen ze Toy’s opmerkingen over Ruud hoorde, leefde Olcay mee met haar stiefdochter en begreep haar gevoelens. Olcay gaf eerlijk toe: “Ik begrijp Toy volledig als ze zegt dat ze zich buitengesloten voelt. Soms lijkt het alsof Ruud haar afwijst of geen aandacht aan haar besteedt.” Olcay erkent dat ze Ruuds dochter is en vindt het belangrijk dat ze meer tijd met elkaar doorbrengen.

Eerste bezoek aan dochter op televisie

Ruud’s eerste bezoek aan zijn dochter, in plaats van dat zij hem bezocht, werd alleen gezien door kijkers. Toy uitte het gevoel van eenzaamheid, omdat het een nieuwe ervaring voor haar was om voornamelijk bij haar moeder te wonen en altijd iemand in de buurt te hebben. Omdat haar moeder vaak thuis was, voelde het als een verschuiving om nu haar ouders te moeten bezoeken. Ondanks dat het bezoek wat ongemakkelijk overkwam in de serie, hielp het Ruud en zijn dochter uiteindelijk om weer contact te maken en samen verder te gaan.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers