zondag, juni 23, 2024

Gordon opnieuw gespot met mogelijk nieuwe vlam

Lees ook

Afgelopen weekend werd Gordon zoenend gezien met een mysterieuze man in een bar in Amsterdam. Volgens een bron van het sapkanaal Realityfbi werd Gordon hartstochtelijk zoenend gespot met de onbekende man in de Reguliersdwarsstraat. De zender deelde zelfs een foto van Gordon en zijn vermeende nieuwe vlam.Het mysterie rond Gordons nieuwe love interest is opgelost door Yvonne Coldeweijer.

De man in kwestie is Evan Smelov, oorspronkelijk uit Oekraïne maar momenteel woonachtig in Amsterdam. Evan deelde zelf een foto met Gordon op zijn Instagram account en beschreef hun ontmoeting als een onverwachte ontmoeting met een geweldig persoon. De foto is inmiddels echter verwijderd, mogelijk doordat hij door Coldeweijer werd ontdekt en gedeeld op haar sapkanaal.

Gordon liet recentelijk nog zijn  pijn zien

Gordon’s ex-verloofde, Gavin, deelde onlangs zijn kant van het verhaal in een interview met een tijdschrift. Gordons zus, Marja, onthulde echter dat Gordon ook van plan is om zijn perspectief te delen, maar momenteel te maken heeft met veel verdriet. Gordon liet zijn kwetsbare kant zien tijdens een recent televisieoptreden, waar hij in tranen uitbarstte na het uitvoeren van een liedje.

Hij sprak zijn twijfels uit over zijn vermogen om te zingen en schreef het toe aan een moeilijke periode met verdovende middelen. Ondanks de uitdagingen zei hij dat hij blij was dat hij die strijd had overwonnen. Gordon gaf aan dat hij zoveel dingen tegelijk deed dat hij besloot om hetgeen hij zelf vond dat het minste kwaiteit bood, het zingen, te stoppen. Vandaar dat nieuwe liedjes van Gordon op zich laten wachten.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers