woensdag, juli 24, 2024

Ex van Peter Gillis wil alle afleveringen met haar erin offline

Lees ook

Nicol Kremers, de voormalige partner van reality-tv-ster Peter Gillis, eist dat Massa is Kassa-afleveringen waarin zij voorkomt worden verwijderd en niet langer worden uitgezonden. Kremers heeft onlangs meerdere aanklachten wegens mishandeling en bedreiging ingediend tegen de controversiële vakantieparkondernemer en haar advocaten, Sébas Diekstra en Allon Kijl, sturen namens haar een dagvaarding naar Talpa en Concept Street, de producent van het programma.

De gemelde overtredingen vonden plaats tijdens de opnames van de show die al bijna drie jaar op SBS is. Door beelden die nog steeds opduiken, wordt Kremers voortdurend herinnerd aan de gewelddadige gebeurtenissen uit het verleden. Haar privacy wordt ook geschonden omdat ze geen toestemming heeft gegeven voor verdere uitzending. Hoewel Gillis een nieuwe vriendin heeft die te zien is in het nieuwste seizoen, zijn er nog steeds regelmatig terugblikken of beelden van Kremers, zoals in de aflevering van 20 juni. Dinsdag is de volgende aflevering van de show op televisie.

Minstens 10 gevallen van mishandeling tegen Gillis

Kremers bleef jarenlang uit angst bij Gillis en heeft nu de moed gevonden om te onthullen dat ze jarenlang slachtoffer was van huiselijk geweld. Ze heeft onlangs minstens 10 gevallen van mishandeling en bedreiging gemeld en Gillis wordt al voor minstens één van die daden vervolgd.

Diekstra en Kijl hebben gewezen op de negatieve portrettering van Nicol als slachtoffer in bepaalde afleveringen, die alleen ter vermaak lijken. Dit is duidelijk victim blaming en heeft schade toegebracht aan haar reputatie en waardigheid.Bovendien wordt Nicol vaak afgeschilderd als een golddigger en wordt ze bespot en negatief becommentarieerd. Haar management, Wouter van Dort en Brandon Carmio, hebben verklaard dat ze onterecht wordt afgeschilderd als een probleem, ondanks dat ze jarenlang het slachtoffer was in de relatie.

Als gevolg hiervan eist het juridische team van Nicol de verwijdering van alle beelden waarop ze te zien is en haar uitsluiting van Massa is kassa. Niet-naleving kan leiden tot een gerechtelijk bevel en het verhalen van immateriële schade op Talpa en de producent. Talpa heeft verklaard dat het de situatie opnieuw zal bekijken na de rechtszaak eind augustus.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers