zondag, april 21, 2024

Meiland weet het zeker: Linda de Mol en Jeroen Rietberger weer bij elkaar

Lees ook

Het lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hun eerder verbroken relatie hebben verzoend. Jeroen werd meerdere keren bij Linda gespot door Weekly Story en bleef zelfs een nachtje slapen. Niet iedereen is echter onder de indruk van deze ontwikkeling. Erica Meiland, die eerder haar openhartige mening over Monique Westenberg deelde, vindt het moeilijk te bevatten. “Ze waren vijftien jaar samen, dus hij zal wel goede kwaliteiten hebben gehad.

Als ik echter in haar schoenen zou staan, zou mijn perceptie van hem veranderen en zou de liefde vervagen,” deelde Erica met Weekly Party. Ze voegde eraan toe: “Ik zou de dingen anders zien. Voor mij zou het voorbij zijn. Kan iemand zich echt aangetrokken voelen tot een man die zich zo gedraagt? Het is toch niet aantrekkelijk?” Jeroen Rietbergen staat ook bekend als “Stoute Jeroen.”

Ze heeft Jeroen helemaal niet nodig

Erica gelooft dat Linda zelfvoorzienend is met haar mooie huis, financiële stabiliteit en succesvolle tijdschrift, waardoor ze onafhankelijk is van de aanwezigheid van Jeroen. Erica gaat zelfs zo ver dat ze Jeroen “ondeugend” noemt en haar zorgen uit over Linda’s kinderen in deze moeilijke situatie. Desondanks herkent Noa, Linda’s dochter, Jeroen’s goede kwaliteiten en erkent ze de positieve invloed die hij op haar gezin heeft gehad.

Ze verlangt uiteindelijk naar het geluk van haar moeder en respecteert haar beslissing met betrekking tot haar relatie met Jeroen.  Linda de Mol zelf houdt ondertussen haar kaken stijf op elkaar. Ze zal zeker weten dat half Nederland over haar heen zal vallen, wanneer ze openlijk aangeeft Jeroen weer in haar leven toe te hebben gelaten. Mogelijk dat  de rechtszaak die nog moet komen de situatie tussen Linda en Jeroen  hun  relatie alsnog doet  klappen  en houdt  ze daarom een slag om de arm.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers