woensdag, juli 24, 2024

Gordon’s carrière lijkt voorbij, maar daar trekt de zanger zich niets van aan

Lees ook

Ondanks dat zijn contract bij SBS 6 binnenkort afloopt, is Gordon niet van plan om de broekriem aan te halen. Volgens het weekblad Privé heeft hij dit jaar al naar meerdere bestemmingen gereisd, waaronder Australië, Bora Bora, Amerika, Japan, de Malediven en Bali. Insiders schatten dat zijn uitgaven voor dit jaar alleen al minstens drie ton bedragen. De laatste tijd is het relatief rustig geweest voor Gordon. Na zijn breuk met Gavin is hij naar verluidt van de ene vakantieplek naar de andere gereisd zonder veel te delen op zijn Instagram account, dat hij weer offline heeft gehaald.

Van Bali naar China

Bronnen hebben hem onlangs gespot op Bali, vergezeld van zijn vriendin zoals gemeld door Evert Santegoeds van Strikt Privé. Nederlandse toeristen hebben zijn aanwezigheid bevestigd, maar bronnen beweren dat hij niet zeker is van zijn volgende bestemming, wat suggereert dat hij misschien een beetje driftig is. Zal hij na deze vakantie terugkeren naar zijn geliefde honden in Dubai? Het weekblad Privé beweert van niet. Het laatste nieuws is dat hij van plan is om een paar dagen naar Shanghai te vliegen om zijn kennis van China te verbeteren.

Gordons passie voor reizen naar luxe bestemmingen is geen geheim. Dit jaar alleen al heeft hij maar liefst drie ton uitgegeven aan reiskosten, zeggen insiders die Privé in vertrouwen hebben genomen. Bronnen dicht bij hem onthullen dat hij vaak in de meest extravagante hotels verblijft en zich tegoed doet aan de fijnste keukens. Een insider onthulde zelfs dat ze tijdens een recent diner met Gordon en acht anderen geschokt waren toen ze een rekening van 600 euro zagen voor alleen maar flessen water!

Volgens Evert Santegoeds kan er binnenkort een einde komen aan Gordons televisiecarrière. Santegoeds is van mening dat Gordon chaos heeft veroorzaakt in veel teams waar hij mee heeft gewerkt en vaak naar luxe bestemmingen heeft gereisd, waaronder Dubai.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers