donderdag, juni 13, 2024

Karma voor Yvonne Coldeweijer: met photoshop 10 kilo lichter

Lees ook

Samantha Steenwijk, die eerder flink was afgevallen, was te zien in een advertentie waarin haar foto zwaar bewerkt was. Yvonne Coldeweijer vond het op dat moment grappig, maar nu maakt ze zelf iets soortgelijks mee.Veel mensen herinneren zich misschien nog dat Samantha Steenwijk een rechtszaak aanspande tegen een sapbedrijf vanwege geruchten over illegale dieetpillen. Hoewel Samantha de zaak won, hield de roddel niet op. Er werden zelfs nepadvertenties met Samantha gemaakt.

Eén zo’n advertentie bevatte twee foto’s van Samantha, met de begeleidende tekst: “Het is een techniek die iedereen zou moeten proberen.” Eén foto was echter bewerkt om Samantha aanzienlijk groter te laten lijken. Yvonne Coldeweijer deelde de advertentie op haar sapkanaal en schreef: “Ze hebben Samantha echt dik gefotoshopt.”

Zwangerschap

Het lijkt erop dat karma weer om de hoek komt kijken. Yvonne bevindt zich in een merkwaardige situatie als ze ziet hoe haar eigen foto’s na maanden worden gebruikt in advertenties. Ze herinnert zich hoe ze ooit lachte om de nepadvertenties met Samant, maar nu lijkt het erop dat karma haar heeft ingehaald. Yvonne gaat naar sociale media om haar gedachten over de zaak te uiten.

Afgelopen vrijdag verraste Yvonne haar publiek op haar sapkanaal met haar laatste nieuws. In plaats van een beroemdheid te bespreken, deelde ze haar eigen persoonlijke nieuws – zij en haar vriend verwachten in december hun eerste kind. Yvonne, die nu 15 weken zwanger is, deelt voor het eerst een foto van haar babybuik en heeft nog geen last van zwangerschapssymptomen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers