woensdag, juli 24, 2024

Hans de Booij heeft nagenoeg niets meer, ook geen woning!

Lees ook

Hans de Booij, de 65-jarige zanger van Annabel, heeft momenteel geen vaste woon- of verblijfplaats vanwege zowel de coronacrisis als zijn eigen besmetting met het virus. Als gevolg daarvan kon hij langere tijd niet werken en liep hij achter met het betalen van de huur van zijn appartement. In een recent interview met De Telegraaf onthulde De Booij dat hij nu in een caravan woont.

De Booij legde uit dat hij de huur van zijn appartement niet meer kon betalen en een beroep moest doen op de gastvrijheid van vrienden in Heusden, Noord-Brabant. Hij hoopte op korte termijn een sociale huurwoning te krijgen, maar kreeg te horen dat er een urgentieverklaring nodig was. Hij voelde zich wanhopig en besloot zijn vrienden niet langer lastig te vallen, omdat ze recht hadden op hun privacy.

Help Hans aan een woning!

Nu de zomer ten einde loopt, staat De Booij voor de bekende situatie dat hij zijn caravan moet verlaten vanwege de dalende temperaturen. Dit bezorgt hem veel stress, omdat zijn creativiteit volledig lijkt te zijn opgedroogd. Hij hoopt wanhopig dat iemand, misschien een gulle huiseigenaar, hem snel te hulp schiet. Anders vreest hij dat hij gedwongen zal zijn om onderdak te zoeken in een daklozenopvang of zelfs onder een brug te gaan wonen. Zijn verhaal is een smeekbede om hulp, want hij heeft het gevoel dat hij aan het eind van zijn Latijn is.

Dit bericht is dus niet alleen een nieuuwsitem, maar ook een oproep aan iedereen die deze icoon uit de jaren ’80 en ’90 uit de brand kan en wil helpen. Hans zoekt met spoed een woning voor zichzelf en liefst dus niet al  te duur.  Wie oh wie helpt deze zanger weer op zijn benen?

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers