woensdag, juli 24, 2024

André lacht, André huilt…. maar wil het dit keer echt anders doen

Lees ook

Het langverwachte boek “André en Monique” is nog steeds niet verschenen. André ziet Monique een belangrijke rol spelen in zijn toekomst en hoopt dit keer echt met haar te trouwen, omdat zij de liefde van zijn leven is. André Hazes Jr en Monique Westenberg hebben een tumultueuze relatie achter de rug met veel scheidingen en relatiebreuken. Maar sinds André zijn alcohol- en drugsverslaving heeft overwonnen, is hij op het rechte pad gebleven, wat Monique extatisch heeft gemaakt.

André beweert dat Monique dolgelukkig is met zijn transformatie en dat hun relatie aanzienlijk is verbeterd sinds hun controversiële reis naar Amerika. Bovendien is hun zoon André ook gelukkiger dan ooit, omdat hij zijn ouders samen en gelukkig ziet. Hoewel deze reis de aandacht trok van leerplichtambtenaren, bracht het het stel dichter bij elkaar.

Amerika heeft André en Monique dichter bij ellkaar gebracht

André gelooft dat Monique op dit moment enorm gelukkig is. Hun relatie is weer op de rails na de controversiële vakantie naar Amerika. André’s zoon is ook dolgelukkig, want hij ziet zijn ouders gelukkig samen. Volgens André heeft de reis hen dichter bij elkaar gebracht, waardoor hij de gelukkigste vader op aarde is. Het stel kreeg echter te maken met uitdagingen toen de leerplichtambtenaar achter hen aankwam vanwege de reis.

André ziet Monique als de ware en verlangt naar een sprookjeshuwelijk met haar. Hij hoopt dat het op een dag werkelijkheid wordt. Toch weet hij dat hij opnieuw een aanzoek moet doen, zij het op een intiemere manier dan de vorige keer. André is dankbaar voor hoe goed alles gaat en hij is een beetje bang voor zijn geluk.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers