dinsdag, april 16, 2024

Gerard Joling uit forse kritiek op mentorschap Duncan Lauwrence

Lees ook

Gerard Joling kan Duncan Laurence niet uitstaan! De Nederlandse zanger en televisiepersoonlijkheid heeft onlangs enkele controversiële opmerkingen gemaakt over Eurovisie Winnaar Duncan Laurence. Joling beweert dat hij Duncan niet kan uitstaan omdat hij vindt dat de jonge zanger zich gedraagt als een diva.  Volgens Joling is Duncan ongelooflijk ver verwijderd geraakt van zijn roots en heeft hij zijn mentorschap van Mia & Dion compleet verziekt. Joling gelooft dat Duncans gedrag voortkomt uit misplaatste arrogantie en dat hij vergeten is waar hij vandaan komt. Joling zei verder dat Duncan alleen in het Engels geïnterviewd wil worden en dat zijn vreemde video’s op Instagram hem doen lijken alsof hij aan de drugs is.

Gerard Joling is niet de enige die het gedrag van Duncan Laurence vreemd vindt. Eerder sprak ook Angela de Jong zich uit over het opvallend gedrag van de zanger. Sommige mensen vinden dat Joling gewoon jaloers is op het succes van Duncan, terwijl anderen vinden dat er wel degelijk enige waarheid zit in de beweringen van Joling.

Eén ding is duidelijk: Duncan Laurence is onderwerp van veel kritiek sinds de flop van zijn mentorschap van het Eurovisie Songfestival duo Mia & Dion. Velen menen dat zijn arrogantie onterecht is, vooral gezien het slechte optreden van zijn pupillen Mia & Dion. Anderen menen echter dat Duncan’s gedrag gewoon een gevolg is van zijn karakter en onervarenheid.

Twee totaal verschillende karakters

Ongeacht de reden achter hun vete is het duidelijk dat Gerard Joling en Duncan Laurence niet op goede voet staan. Terwijl sommigen vinden dat Jolings opmerkingen buiten de lijntjes vielen, vinden anderen dat hij recht heeft op zijn mening. Het valt nog te bezien of de twee zangers in staat zullen zijn om de zaken op te lappen of dat hun vete nog verder zal escaleren.

Uiteindelijk is het belangrijk te onthouden dat zowel Gerard Joling als Duncan Laurence getalenteerde muzikanten zijn die in hun carrière veel succes hebben geboekt. Hoewel hun vete voor sommigen vermakelijk kan zijn, is het belangrijk om ons te concentreren op hun muziek en hun prestaties te vieren in plaats van hun verschillen.

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers