woensdag, juli 24, 2024

Marco Borsato krabbelt langzaam weer op na turbulente periode

Lees ook

Het nieuws dat Marco Borsato niet wordt vervolgd voor grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland was niet alleen voor hem, maar ook voor zijn kinderen een opluchting. De populaire Nederlandse zanger lag onder vuur vanwege zijn gedrag in de show, maar de zaak is eindelijk gesloten. Er ligt momenteel nog een aanklacht tegen hem en justitie heeft daarin nog geen besluit genomen. Borsato wordt in die aanklacht beschuldigd van aanranding van een minderjarig meisje tussen 2014 en 2019. De zaak kwam aan het licht toen de moeder van het meisje haar dagboek vond en een beschrijving van het vermeende misbruik ontdekte.

Ondanks de tweede aanklacht heeft Borsato’s dochter Jada onthuld dat haar vader zich eindelijk wat beter voelt. Het is duidelijk dat de laatste maanden een tol van hem hebben geëist, maar hij herstelt zich langzaam. De zanger heeft altijd bekend gestaan om zijn ongelooflijke vocale talent, maar dit nieuws heeft zijn persoonlijke leven onder een vergrootglas gelegd.

Band tussen vader Borsato en dochter Jada is sterker dan ooit

Borsato is al meer dan drie decennia een publiek figuur en zijn muziek heeft de harten van velen geraakt. Hij heeft gedurende zijn carrière talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen en zijn fans zijn hem altijd toegewijd geweest. Maar door de negatieve berichtgeving vragen velen zich af hoe ze hun liefde voor zijn muziek kunnen rijmen met de beschuldigingen tegen hem.

Voor Marco is het echter nog niet voorbij. Hij zal niet rusten voordat de laatste stap is gezet, en dit is iets wat dochter Jada aan hem heeft gemerkt. Volgens haar zijn de onzekerheid en aanklacht die nog open staat niet makkelijk voor haar vader, maar is Marco vastbesloten om dit tot het einde toe vol te houden. De band tussen Jada en haar vader heeft onder alle ellende niet geleden en is zelfs een stuk sterker geworden.

Samen met haar broers bezoekt Jada Marco elke week om een hapje te eten. Deze wekelijkse familiebijeenkomsten zijn een gekoesterde traditie geworden voor de familie. Jada heeft de laatste tijd gemerkt dat Borsato zich langzaamaan herstelt van de rumoerige periode die achter hem ligt. En wat Jada en haar broers betreft is dat maar goed ook, want ‘Het heeft lang genoeg geduurd”.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers