donderdag, mei 23, 2024

Gordon verdrietig om alle negatieve reacties: “Ik ben geen narcist”

Lees ook

Het ene moment deelt hij alles met zijn volgers en het volgende moment is hij nergens meer te vinden op Instagram. Dit is het verhaal van Gordon, een controversieel en polariserend figuur die er door velen van is beschuldigd een narcist te zijn. Ondanks deze beschuldigingen is Gordon standvastig gebleven in zijn overtuiging dat hij geen narcist is en dat deze beschuldigingen kwetsend zijn.De laatste weken is Gordon opener geweest tegenover de media dan ooit tevoren.

Hij heeft intieme details gedeeld over zijn relatie met zijn ex-verloofde Gavin en heeft elke stap van hun reis gedocumenteerd op Instagram. Sinds hun relatie is beëindigd, heeft Gordon zich echter weer teruggetrokken uit de publieke belangstelling. Hij heeft zijn Instagram verwijderd en heeft geweigerd met de media te spreken.

Is Gordon wel of geen narcist?

Ondanks zijn zwijgen verscheen Gordon wel op een podcast vlak voor de relatie tot een einde kwam. In dit openhartige interview sprak hij over de kritiek die hij heeft gekregen en zijn reactie daarop. Het was een zeldzame blik in de geest van een man die ervan wordt beschuldigd een narcist te zijn, en het werpt enig licht op zijn perspectief op de zaak.

Bestempeld worden als narcist is een ernstige beschuldiging die schadelijke gevolgen kan hebben voor iemands persoonlijke en professionele leven. Gordon geeft aan verdrietig te worden van alle reacties waarin men zegt dat hij een narcist en een aandachtsgeile cokejunkie is. “Dat zijn heel pijnlijke beschuldigingen”, vertelde Gordon in Doorzetters. Volgens hem kennen mensen hem helemaal niet en is hij allesbehalve een narcist.

Maar goed, een van de typische kenmerken van een pure narcist is dat ze vaak ontkennen dat je een probleem hebben en in plaats daarvan anderen de schuld geven van hun problemen. Dit kan het moeilijk maken voor de mensen om hen heen om het probleem aan te pakken en kan leiden tot een breuk in zowel persoonlijke als professionele relaties. Iets dat we bij Gordon maar al te vaak gezien hebben.

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers