zondag, juni 23, 2024

Meghan sluit weer een nieuwe, zeer lucratieve deal met talentenbureau

Lees ook

De hertogin van Sussex, Meghan, heeft een nieuwe deal gesloten in de entertainmentindustrie. William Morris Endeavor (WME), een gerenommeerd Amerikaans talentenbureau, maakte vrijdag via sociale media bekend dat de vrouw van prins Harry bij hen is ingeschreven. “We zijn bevoorrecht om aan te kondigen dat WME nu Meghan, de hertogin van Sussex, op alle gebieden vertegenwoordigt,” verklaarde het bedrijf op Instagram.

Het bureau heeft de nadruk gelegd op zijn doel om zijn zakelijke ondernemingen van Megan uit te breiden en te stroomlijnen, waaronder film- en televisieproducties en merk partnerschappen.  Meghan heeft als actrice, humanitair en lid van de Britse koninklijke familie behoorlijk wat invloed op de wereld om haar heen gehad. Ze heeft haar platform gebruikt om zich uit te spreken over belangrijke kwesties als feminisme, rassenongelijkheid en geestelijke gezondheid. Ondanks de intense kritiek van de media bleef ze veerkrachtig en toegewijd aan haar waarden. Voor velen is Meghan’s verhaal een inspiratie, met name voor vrouwen en mensen van kleur.

Minder nadruk op acteren en meer op produceren van films

Variety, een vakblad, onthulde dat de nieuwe regeling ook betrekking heeft op Archewell, een productiebedrijf dat eigendom is van Harry en Meghan. Volgens Variety zal de nadruk deze keer liggen op film- en televisieproductie, in plaats van op acteren. Voor haar huwelijk met prins Harry verscheen Meghan in verschillende producties, waaronder de serie Suits.

In de afgelopen jaren hebben de hertog en hertogin van Sussex contracten bemachtigd met onder andere Spotify en Netflix. Harry & Meghan, een documentaire gemaakt door het paar, werd goed ontvangen door Netflix-kijkers. Meghan maakte daarentegen de podcast Archetypes voor Spotify, waarin ze elke week met een andere gast sprak over de vooroordelen waar vrouwen tegenwoordig mee te maken hebben.

 

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers