donderdag, mei 23, 2024

Gordon reageert venijnig op aantijgingen ex-verloofde Gavin

Lees ook

Gordon, gedesillusioneerd door Gavin’s aantijgingen in de pers, heeft een dag nadat Privé een interview met Gavin publiceerde gereageerd via zijn Instagram account. In zijn bericht laat hij niets heel van de Australiër die tot voor kort zijn aanstaande man zou worden. In een vernietigende Insta-post verwijt Gordon Gavin dat hij op rijke mannen valt en wenst hij hem geluk met het geld dat hij van de zanger heeft gekregen. De bitterheid in Gordons woorden is voelbaar, gedreven door een diepgewortelde wrok jegens zijn voormalige partner.

Het is duidelijk dat Gordon zich niet inhoudt in zijn kritiek op Gavin. Hij gaat zelfs zo ver dat hij de ellendige toestand beschrijft die hij aantrof bij zijn verrassingsbezoek aan Australië. Het is duidelijk dat de wonden van hun mislukte relatie voor Gordon diep zitten. Wat voor Gordon het meest steekt is de afschildering van hem als junkie door zijn bijna-man.

Stemmingswisselingen gevolg van diabetes

In een interview met Privé sprak Gavin smalend over Gordons stemmingswisselingen en nukken, waarbij hij suggereerde dat die te maken zouden kunnen hebben met een verslaving aan alcohol en drugs. Gordon ontkent deze beweringen echter en geeft in plaats daarvan zijn diabetes de schuld van zijn gedrag. Gordon spreekt tot slot zijn schaamte uit dat hij ooit verliefd is geworden op Gavin en dat hij naïef genoeg was om zijn valse woorden te geloven.

Het moddergooien tussen deze voormalige geliefden is nog lang niet voorbij. Het valt nog te bezien welke andere geheimen en beschuldigingen zullen worden onthuld naarmate het drama zich verder ontvouwt. Voor Gavin en Gordon was hun relatie van korte duur, slechts vier maanden. Eén ding dat Gordon verlangt is dat Gavin alle nieuwe volgers kwijt raakt die hij op de sociale media kreeg nadat hun relatie was aangekondigd. 

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers