zondag, juni 23, 2024

Demi de Boer: vriendin van Ronnie Flex, marketingdirecteur en ‘dochter van’

Lees ook

Demi de Boer stond al vroeg in de spotlights als dochter van oud-voetballer Ronald de Boer. In haar liefdesleven bleef voetbal lange tijd een rode draad met relaties met Tonny Vilhena en Jeremiah St Juste, maar uiteindelijk werd ze gelukkig en kreeg ze een kind met rapper Ronnie Flex. Demi de Boer werkt als marketingdirecteur.

Van de zwangerschap maakte Videoland een documentaire: Ronnie: Voor Altijd Samen. De zwnagerschap van Rémi Ayoki viel Demi echter wel zwaar.

Demi de Boer, dochter Ronald de Boer

Demi de Boer studeerde aan Fashion Business in Amsterdam. Naast haar studie werkte ze in een kledingwinkel in Rotterdam. Ze zei toen al later ondernemer te willen worden in de fashion- of make-upindustrie. Tegenover FHM schetst ze de Nederlandse man: ,,De Nederlandse man is goed verzorgd, maar kan wel een lesje in mode gebruiken. Een Dsquared petje en een T-shirt met een logo erop – dat kan echt niet! Ik zou elke man aanraden om ofwel netjes en elegant te zijn, ofwel stijlvolle basics te dragen. En let op je schoenen, want die maken de man!”

Relaties Demi de Boer

Demi de Boer is de ex-vriendin van Tonny Vilhena. Demi is ook nog eens de dochter van Ronald de Boer, waardoor Ajax en Feyenoord bij elkaar komen. Ze is al goed voor ruim 130 duizend volgers op Instagram en het kan bijna niet anders of dat aantal gaat snel oplopen.

Tonny Trindade de Vilhena besloot in 2016 niet naar het buitenland te vertrekken, maar bleef Feyenoord trouw. Dat deed hij vanwege zijn zieke moeder Janet, maar wellicht ook om dichtbij zijn prachtige vriendin Demi te kunnen zijn. De knappe brunette heeft namelijk de looks van Angelina Jolie met haar slanke lijf, mysterieuze ogen en volle lippen! Daarover: ,,Ik ben best onzeker, maar krijg vaak complimenten over mijn lippen. Mensen vragen soms zelfs of ik fillers gebruik, maar ze zijn puur natuur!”

Ten tijden van het interview was Demi nog niet samen met Tonny Vilhena. In het blad geeft ze de gebruiksaanwijzing die Vilhena blijkbaar heeft gevolgd om haar hart te veroveren: ,,Je moet veel tijd met me doorbrengen en geduld hebben, want ik ben best eigenwijs. Het hoeft voor mij allemaal niet zo spectaculair. Samen een filmpje kijken op de bank of een ijsje eten, maakt mij al gelukkig. En je moet van sushi houden, want daar ben ik verslaafd aan!”

De kans is overigens groot dat Demi en Tonny elkaar kennen via Kenneth Vermeer. ,,Ik ken Kenneth al uit de tijd dat hij nog bij Ajax zat. Hij woont bij mij in het gebouw in Rotterdam en is als een grote broer voor me.” Ook aardig om te weten: Demi de Boer is goed bevriend met Astrid Lentini, de vriendin van Rick Karsdorp. Hoe lang de relatie stand heeft gehouden is niet helemaal duidelijk. Begin 2018 werd via Instagram duidelijk dat de knappe Demi een relatie kreeg met Jeremiah St Juste, die lange tijd als vrijgezel door het leven ging maar begin 2017 een relatie kreeg met Hanna Echtaibi.

In juli 2019 kreeg Demi de Boer een relatie met Ronnie Flex. ,,Hij was al heel lang een klant in de winkel waar ik werkte. Ik merkte dat hij steeds alleen maar kwam op de dagen dat ik werkte”, vertelde ze over het begin van hun liefde aan MTV First. Ronnie Flex over zijn vriendin: “Zij is gewoon alles wat ik niet ben, zij vult mij aan. Als ik uitslaap, staat zij al klaar om me wakker te maken. En wanneer ik koffie nodig heb, staat-ie bij wijze van spreken al klaar,” zei hij tegen Radio 538. “Ze is enorm zorgzaam.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers