dinsdag, februari 27, 2024

Stemmingswisselingen werden relatie Gordon en Gavin fataal

Lees ook

Gavin Rozario, de ex-minnaar van Gordon, heeft tegenover Privé een boekje opengedaan over de reden dat hij een punt heeft gezet achter de relatie met de Nederlandse zanger. Gavins wervelende romance met zijn voormalige verloofde, Gordon, zat vol wilde nachten en zoete momenten, maar was ook doorspekt met drama en Gordons onvoorspelbare stemmingswisselingen.

Ondanks het sprookjesbeeld dat Gordon aan de buitenwereld voorstelde, onthulde Gavin dat hun relatie allesbehalve perfect was. In feite werd het aanstaande “Huwelijk van het Jaar” voorafgegaan door een reeks wrijvingen en ruzies die uiteindelijk leidden tot Gavin’s besluit om de verloving af te zeggen.

In zijn interview met Privé vertelde Gavin over Gordons grillige gedrag, dat hij hem het ene moment overlaadde met lof en genegenheid, om zich vervolgens om te draaien en hem op de meest grove manier te beledigen. Het was dit soort gedrag dat Gavin een uitgeput gevoel gaf en uiteindelijk leidde tot het einde van hun relatie.

Het begon allemaal toen er problemen ontstonden bij het kopen van de trouwringen in Dubai. De ruzie over de ringen lijkt misschien een klein detail, maar was het begin van de spanningen die uiteindelijk zouden leiden tot het einde van hun relatie.

In Sri Lanka barstte de bom pas echt

Toen Gavin in het vliegtuig op het vliegveld van Sri Lanka zijn paspoort vergat, barstte volgens Gavin de bom. Een tirade volgde en werd gevolgd door een sfeer die de gehele vakantie zou verzieken.  De zanger gaf Gavin de schuld van zijn “geestelijke problemen” en beschuldigde hem ervan “verkeerde energie” in hun relatie te brengen. De spanningen tussen het stel bleven escaleren en uiteindelijk besloot Gavin zijn eigen weg te gaan.

Hij reageerde niet meer op mails, berichten en oproepen van de zanger, wat resulteerde in 123 gemiste SMS-berichten en 26 oproepen van Gordon. Gavin voegt daaraan toe dat de inhoud van de berichten allemaal niet zo aardig was. Een streep onder de relatie zetten, is wat Gordon betreft niet aan de orde. Hij wil namelijk eerst een armband en ring terug die hij aan Gavin had gegeven.

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers