zaterdag, mei 18, 2024

Yvonne Coldeweijer en Kelly van der Veer vinden Bridget Maasland hypocriet

Lees ook

Het is hommeles tussen Kelly van der Veer en Bridget Maasland. Op Instagram neemt Bridget het op voor Nikkie de Jager, die blijkbaar nog steeds het slachtoffer is van onwetendheid en haat ,omdat ze zich niet conformeert aan de maatschappelijke norm. Kelly vindt het bericht van Bridget behoorlijk hypocriet, omdat Bridget zelf een aantal jaren geleden zelf nog nare opmerkingen maakte over Kelly.

Yvonne Coldeweijer, beter bekend als de roddelkoningin van Nederland, vindt dat Kelly gelijk heeft. Ze wees erop dat Bridget jaren geleden opmerkingen had gemaakt over Kelly van der Veer, waarbij ze haar een man noemde en hardop lachte. Ondanks dat Bridget zich heeft verontschuldigd voor haar woorden, trok Yvonne de goede bedoelingen van Bridget’s selfie met Nikkie in twijfel. Ze vroeg haar of het echt zo ongelofelijk is dat zoveel mensen dat mensen als Kelly en Nikkie onheus bejegenen.

Nikkie de Jager ongevraagd onderdeel van vete tussen Bridget en Kelly

Kelly is het op haar beurt weer eens met Yvonne Coldeweijer en deelt de post ook op haar Instagram. En zo lijkt er een nieuwe ruzie te zijn ontstaan, waarbij Nikkie de Jager, zonder dat zij er zich zelf vooralsnog overigens over uitgelaten heeft, het lijdend voorwerp lijkt te zijn.

Kelly van der Veer won in 1997 de Travestieshow en deed vier jaar lang mee aan Kinderen voor Kinderen. In 2001 brak ze door als deelnemer aan Big Brother. Daar maakte ze bekend dat ze transgender is en in die tijd was dat zeker niet zo gewoon als vandaag de dag. Nadat ze het Big Brother huis had verlaten was ze regelmatig te zien in allerlei televisieprogramma’s. Tegenwoordig werkt ze in een bordeel in Den Haag, iets dat volgens Kelly zelf haar levensdroom is.

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers