zondag, april 21, 2024

UITGELEKT | Foto’s van testament André Hazes senior verspreid via Instagram Stories

Lees ook

De tragedie van de familie Hazes en dan met name rondom de nalatenschap van André Hazes senior, blijft de gemoederen bezighouden. Naast de persoonlijke problemen die leden van de familie Hazes met elkaar hebben, is er ook nog eens onenigheid over de verdeling van de erfenis van Hazes senior. De slepende juridische strijd tussen André’s weduwe Rachel en dochter Roxanne lijkt echter snel tot een eind te komen, want een deel van het testament van wijlen Hazes senior, ligt nu op straat.

Foto’s van André’s uitgelekte testament zijn in het bezit gekomen van niemand minder dan Juice Queen Yvonne Coldeweijer. En  natuurlijk deelde zij deze gretig via haar Instagram Stories de foto’s van het testament. Zij voegde daar tevens screenshots van het bijbehorende artikel uit De Telegraaf aan toe. Volgens de foto’s van het testament liet André Hazes senior het grootste deel van zijn nalatenschap na aan zijn dochter Roxeanne.

Roxanne lijkt het gelijk aan haar kant te hebben

Als je de foto’s van het testament doorneemt, is het duidelijk dat Roxanne gelijk had met haar veronderstelling dat haar vader haar, Rachel en André Hazes junior in zijn testament als zijn erfgenamen had aangewezen. Vanwege de echtscheidingsprocedure die ten tijde van André’s overlijden gaande was, was Rachel’s naam echter doorgestreept. Dit betekent dat zij niet langer als erfgename wordt beschouwd en dus ook geen recht heeft op het erven van André’s vermogen.

In het testament stond ook dat alle beschikkingen ten gunste van Rachel, inclusief haar mogelijke benoeming tot zijn testamentaire bewindvoerder, niet meer van toepassing zouden zijn als Rachels huwelijk met André door zijn overlijden zou worden beëindigd of daartoe een procedure zou zijn opgestart.

Al met al blijft deze juridische strijd is een zenuwslopende en pijnlijke zaak voor alle betrokkenen. Het is triest om te zien dat de nalatenschap van André Hazes wordt bezoedeld door deze familievete.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers