zondag, april 21, 2024

Andre Jazes jr: zijn succesvolle carrière, zijn breed uitgemeten liefdesleven en zijn achtergrond

Lees ook

André Hazes jr, ook wel bekend als Dré Hazes, is een Nederlandse zanger en presentator. Hij werd geboren in Woerden in 1994 als zoon van Nederlandse volkszanger André Hazes en zijn vrouw Rachel. Dré hield als 10-jarige een toespraak bij de afscheidsceremonie in de Amsterdam ArenA toen zijn vader overleed.

Nummer één hit met zijn vader

De single Bedankt mijn vriend werd in 2007 een nummer één hit in de Nederlandse hitlijsten. Dit nummer zong hij samen met zijn vader. Vanaf dat moment ging de zangcarrière van Dré echt van start en was hij ook steeds vaker op tv te zien. Zo was hij te zien in de musical Kruistocht in Spijkerbroek en Onderweg naar Morgen.

Holland zingt Hazes-concerten

In 2010 en 2012 maakte Dré met zijn zus Roxeanne Hazes twee albums. Beide platen deden het erg goed in de hitlijsten. De Holland zingt Hazes-concerten werden georganiseerd als eerbetoon aan André Hazes. In deze jaarlijkse concert heeft Dré een belangrijke rol als zanger. Ook was hij een gastartiest in diverse concerten van De Toppers. Dré stond als gastartiest ook een aantal avonden in Ahoy in De Vrienden van Amstel Live.

Eigen realitysoap

In 2017 gaf André Hazes jr groots opgezette concerten die binnen no time werden uitverkocht. Daarmee is hij de jongste solo-artiest die meer dan 100.000 bezoekers naar Ahoy Rotterdam wist te trekken. Vanaf dat jaar was Dré ook te zijn in zijn eigen realitysoap, genaamd André Hazes: ik haal alles uit het leven. Hierin was het leven van Dré en zijn familie te zien. De titelsong van deze realitysoap werd een hit.

Het liefdesleven van André Hazes junior

In 2014 kreeg Dré een relatie met Monique Westenberg. Samen krijgen zij twee jaar later een zoontje. In 2019 zette Dré een punt achter de relatie. Er waren in die tijd al roddels dat de zanger een affaire zou hebben gehad met Nikkie Plessen, wat door beiden met klem werd tegengesproken. Hij heeft vervolgens nog een korte relatie gehad met presentatrice Bridget Maasland, om vervolgens toch weer terug te keren bij Monique en zijn gezin.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers