donderdag, juni 13, 2024

Alles over Nikkie Plessen: haar mode-imperium, haar privéleven en haar carrière

Lees ook

Nikkie Plessen is een Nederlandse actrice, presentatrice en modeontwerpster. Ze werd geboren in 1985 in Utrecht. Nikkie is al bijna meer dan 20 jaar op de televisie te bewonderen en is daardoor een bekend gezicht voor iedere Nederlander. Nikkie Plessen heeft een relatie met Ruben Bontekoe.

Tv-debuut op 14-jarige leeftijd

Nikkie maakte op haar 14e al haar televisiedebuut in de soap Onderweg naar Morgen. Vervolgens speelde ze in diverse Nederlandse series, zoals Goede Tijden, Slechte Tijden, Costa! en Kees & Co. In 2006 begon ze als vj bij de tv-zender TMF, ze nam de rol over van Renate Verbaan. Twee jaar later maakte Nikkie de overstap naar RTL5. Hier presenteerde ze diverse programma’s als Can’t Buy Me Love  en Miss & Mrs Perfect.

Mode als grote droom

Nikkie presenteerde het modeprogramma Holland’s Best Fashion Designers. Na het presenteren van dit programma kwam haar passie voor mode naar voren en besloot ze haar droom te volgen en haar eigen modelabel te starten. In 2011 begon ze haar eigen modemerk genaamd NIKKIE. Mode icoon Kate Moss werd zelfs het gezicht voor haar merk in 2016. Inmiddels heeft ze meerdere eigen winkels door heel Nederland en wordt haar kleding ook verkocht in diverse in internationale webshops. Het vermogen van Nikkie Plessen wordt geschat op zo’n 28 miljoen euro. Met dat kapitaal is ze ook één van de rijke ondernemers in de Quote 500.

Dance4Life

Sinds 2020 is Nikkie ook te zien in het programma Dragon’s Den als jurylid en investeerder. Andere Dragons in het programma dat werd gepresenteerd door Sander Schimmelpenninck waren Won Yip, Michel Perridon, Pieter Schoen en Shawn Harris. Verder zet Nikki zich ook in voor de organisatie Dance4Life. Ze is hier de ambassadrice van. Ze presenteerde verschillende evenementen op aandacht en geld op te vragen voor aids.

Nikkie Plessen heeft een relatie met Ruben Bontekoe

Nikkie heeft sinds 2003 al een relatie met haar man Ruben Bontekoe. Samen hebben ze een dochter en een zoon. Over haar liefdesleven wordt in de media veel geschreven. Zo zou ze in de zomer van 2019 zoenend gespot zijn met André Hazes jr, maar de modeontwerpster ontkende dat stellig en stelde dat ze slechts een gezellige avond uit hadden beleefd. Een soortgelijk verhaal deed in het verleden de ronde over Rafael van der Vaart. In het verleden had Nikkie Plessen een relatie met oud-profvoetballer Ferdinand Katipana.

Op Instagram heeft Nikkie al bijna een half miljoen aan volgers. Ze post hier foto’s van haar privéleven met haar kinderen, vakanties en ‘behind the scenes’ van haar glamoureuze leven als businesswoman.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers