zondag, april 21, 2024

Vrijgezel Welmoed Sijtsma staat open voor nieuwe relatie

Lees ook

Het hebben van een plezierig en ontspannen single leven wordt steeds meer omarmd door Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma. Sinds zij en haar voormalige partner Erik Egberts in 2021 besloten hun relatie na 10 jaar te beëindigen, koestert de presentatrice nu haar single leven en heeft ze geleerd ervan te genieten.

Wel bekent de presentatrice dat dit in het begin allemaal wat ongemakkelijk was. Ze was gewend aan een relatie en moest opnieuw met zichzelf leren leven. ,,Daten was heel ongemakkelijk voor me”, zei ze in een interview met Marie Claire. Maar met de tijd omarmde Welmoed haar single leven en begon ervan te genieten.

Relatie gemis

Welmoed geeft toe dat ze haar lange relatie nog steeds mist. ,,Ik mis wel de geborgenheid van de relatie en de veiligheid om iemand te hebben om mee te praten en er voor me te zijn. Maar ik waardeer ook de vrijheid van het single zijn. Ik geniet ervan nieuwe mensen te ontmoeten en spontane dingen te doen, zoals spontaan de auto instappen voor een weekendje Parijs. Ook al ben ik in het begin nog een beetje zenuwachtig, het is altijd erg leuk.”

Voordelen van vrijgezel zijn

Over het geheel genomen kan Welmoed nu de unieke voordelen van haar single leven waarderen. ,,Ik denk dat het meest belonende aan vrijgezel zijn, is dat ik nieuwe dingen over mezelf kan ontdekken en beslissingen kan nemen op basis van wat ik wil, in plaats van hoe iemand anders wil dat ik mijn leven leef.”

Het kan vrijgezelle leven kan in het begin een beetje ontmoedigend zijn, maar wie het net als Welmoed Sijtsma omarmt, zal snel merken dat je van de kleine dingen leert geniet en nieuwe betekenis in het leven zult vinden.

Open voor nieuwe relatie

Inmiddels staat de knappe Friezin open voor een nieuwe relatie: ,,Ik ben bezig met een soort vergelijkend warenonderzoek en aan het uitvinden wie bij me past en wat ik zoek in een relatie.” Daten is nog altijd niet echt haar ding: ,,Het voelt zo onnatuurlijk om tegenover een wildvreemde te zitten en te gaan onderzoeken of je bij elkaar past. Laat mij maar lekker flirten in de kroeg.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers