donderdag, juni 13, 2024

Deelnemers nieuwe seizoen van De Verraders zijn bekend

Lees ook

Het populaire programma De Verraders begint binnenkort met een nieuw seizoen en daarin  zal alles natuurlijk weer om listen, streken, verraders en de achttien deelnemers draaien. Een bijzonder format waarbij drie verraders de overigen (die gelovers worden genoemd) misleiden zonder dat ze hun ware identiteit onthullen.

De verraders moeten samenwerken om missies te voltooien en zilveren staven te verdienen, maar ze moeten ook oppassen dat ze niet te veel aandacht trekken en ontdekt worden door de gelovigen. De verraders moeten gedurende het spel uiterst waakzaam en sluw blijven, want de gelovigen kunnen uit hun gedrag mogelijk afleiden wie de verraders zijn.

De missies die de gelovigen krijgen toegewezen zijn bedoeld om hen te helpen de verraders te identificeren en uiteindelijk de verborgen zilveren staven te vinden. De verraders moeten uitzoeken hoe ze de missies kunnen voltooien en toch kunnen vermijden dat ze ontdekt worden. Als de verraders erin slagen de missies tot een goed einde te brengen en onontdekt te blijven, mogen ze de zilveren staven voor zichzelf houden.

Een zeer gemêleerd gezelschap

Het deelnemersveld bestaat voor het komend seizoen weer uit achttien  deelnemer, te weten: En dit zijn de uitverkoren deelnemers: Jan Slagter (directeur MAX),  Betty Glas (verslaggever RTL Nieuws), Irene van de Laar (presentatrice), Pernille La Lau (presentatrice), Nathan Rutjes (ex-profvoetballer), Ferri Somogyi (acteur), Sunny Bergman (documentairemaker), Katinka Simonse (kunstenares), Sander Huisman (artiest), Herman den Blijker (chef-kok), Thomas Cammaert (acteur), Giorgio Hokstam (radio-dj), Jordy Huisman (artiest), Maria Fiselier (operazangeres), Chahid Charrak (influencer), Billy Dans (artiest), Selma Omari (YouTuber), Noor Omrani (hockeyster). Jessie Maya (YouTuber) en Noël van Kleef (actrice).

Opnieuw uitdagende missies

De missies variëren van fysieke en mentale opdrachten tot subtielere psychologische activiteiten. De opdrachten voor de verraders een ware challenge: ze moeten immers altijd geconcentreerd te werk gaan zodat hun identiteit verborgen blijft. Elke aflevering wordt er iemand vermoord en het is altijd weer spannend om te zien wie niet aanschuift aan de ontbijttafel.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers