woensdag, juli 24, 2024

Ongemak bij Noah Vahle aan tafel na stoute vraag bij Vandaag Inside

Lees ook

Linda de Mol heeft recentelijk een opmerkelijk nieuwe modelijn geïntroduceerd, namelijk eentje die helemaal in het teken staat van spannende en intieme speeltjes. Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, schoof zoals wel vaker aan tafel bij de mannen van VI en die konden het niet laten om de nieuwe lijn van haar moeder op tafel te gooien. En daar voelde Noa zich duidelijk niet gemakkelijk onder.

Van der Gijp probeert natuurlijk de lachers weer op zijn handen te krijgen en opent met de opmerking “Vier de vulva? Dat doen wij al zeventig jaar! Wij vieren de vulva al zeventig jaar, man!”.  De kreet ‘Vier de vulva” staat vermeld op de introductiekaart die als promotie door zowat elke Nederlander is ontvangen. Johan laat zijn kritische kant zien en geeft aan dat hij het vooral een goedkope stunt vindt van Linda de Mol. Goedkoop  scoren, noemt hij het en hij linkt gelijk tevens naar de discussies die men aan de VI-tafel voert: “Als wij hier poep zeggen, dan is de woke-generatie helemaal in de war en nu worden er dus met dit soort onderwerpen mensen naar zich toe getrokken”.

Noa heeft weinig trek in een gesprek over de speeltjes van moeder

Natuurlijk duurt het niet lang of ook Genee mengt zich in het gesprek en richt zich tot de dochter van Linda de Mol: “Wil je dat ik jou hier nog iets over vraag of zeg je: laat lekker lopen?”. Noa geeft duidelijk de voorkeur aan het laatste en heeft weinig trek in een gesprek over de speeltjes van haar moeder. AD-columniste Angela de Jong eerder deze week nog kritischer dan Johan en vindt het vooral een ordinaire reclamestunt van Linda de Mol. Zij denkt dat de stunt vooral is bedoeld om het verlies van Linda als schrijfster het het dalende aantal abonnees op te vangen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers