woensdag, juli 24, 2024

Marlijn Weerdenburg Moltalk-host, actrice & zangeres: haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Marlijn Weerdenburg is een multitalent. De blondine acteert, presenteert en zingt. Ze verwierf bekendheid als Danni Lowinksi in de gelijknamige serie en door haar deelname aan Wie is de Mol? Ze presenteert tevens Moltalk met Rop Verheijen.

De Schiedamse eindigde als tweede in Wie is de Mol?, achter haar maatje Rik van de Westelaken. In de editie van 2015, die zich afspeelde op Sri Lanka, was Margriet van der Linden de Mol. Marlijn en Rik kregen wel een diepe vriendschap door het programma en werken samen aan een tevelvisieformat.

Host van Moltalk

Weerdenburg is echter ook te zien als advocate Danni Lowinski in de gelijknamige serie op SBS6. Ze zingt bovendien in Miss Molly & Me, wat een voortvloeisel is van het feit dat ze muziektheater studeerde aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Daarna ging ze naar de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze speelde in 2002 een rol in de kindervoorstelling “Verboden te lachen” van Herman van Veen.

Marlijn Weerdenburg heeft een relatie met Paul Broers

Marlijn Weerdenburg heeft tegenwoordig een relatie met geluidsman Paul Broers die ze ontmoette tijdens de opnames rondom de Nijmeegse Vierdaagse. ,,Het is gewoon een hele leuke, bijzondere man waarvan ik hoop dat hij lang bij me blijft.” Sinds 2017 hebben ze ook een kindje samen: zoon Teun. ,,Laatst zei een buurvrouw dat ze door het raam keek en zag hoe Paul en ik gezellig samen stonden te koken, terwijl Teuntje rondrende. ‘Jullie zijn echt een leventje aan het opbouwen, hè?’ merkte ze op. Zo voel ik dat ook. Het is voor het eerst dat ik de schoonheid inzie van zo’n rustig, steady en volwassen leven”, vertelde Weerdenburg in het verleden aan De Telegraaf.

Eerder had ze een relatie met Rob Kamphues en met een vrouw. over haar relatie met een vrouw zegt Weerdenburg: ,,Toen ik naar het conservatorium ging, was het daar heel hip om het als meisjes met elkaar te doen. Ik ging daar in mee. Hoewel ik heel erg verliefd op haar was, heeft het me ook verbaasd. Ik had altijd vriendjes en was met jongens in de weer, echt zo’n meisjesmeisje. Onze relatie heeft vier jaar geduurd en ook al vind ik vrouwen mooi en geweldig, ik val toch meer op mannen.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers