woensdag, juli 24, 2024

Rop Verheijen: Moltalk-host & Luizenmoeder-acteur, zijn privéleven en zijn achtergrond

Lees ook

Rop Verheijen is een Nederlandse acteur. Verheijen is vooral bekend van zijn rol in de Luizenmoeder en als presentator van Moltalk, het programma waarin wordt nagepraat over Wie is de Mol?

Verheijen werd geboren in Winssen in 1974. Hij studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. In 1998 studeerde hij af.

Doorbraak door rol in GTST

Zijn grote doorbraak kwam door zijn rol als Robin Visser in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij speelde de rol van Robin van 2001 tot 2004. Daarnaast trad hij veel op in theaterstukken zoals TgBloodyMary en De Toneelmakerij en musicals zoals Zorro, Urinetown en Toon.

Deelname Wie is de Mol?

In 2016 was Rob Verheijen te zien als kandidaat in het populaire programma Wie is de Mol? Sinds 2020 presenteert hij het napraatprogramma Moltalk met mede ex-kandidaat van het programma Marlijn Weerdenburg.

Rop Verheijen heeft een relatie met Jurrian van Dongen

Rob Verheijen heeft een relatie met Jurrian van Dongen. Het koppel werkt allebei in de toneel- en kleinkunst: Rob voor en Jurrian achter de schermen. Jurrian van Dongen studeerde ook aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. De twee leerden elkaar kennen op deze school kennen en volgens het koppel was er sprake van liefde op het eerste gezicht. ,,

Ik leerde Jurrian kennen bij de opleiding. Ik zat in het eerste jaar van de toneelschool en Jurrian een klas hoger op de kleinkunst academie”, vertelde Verheijen al eens in De Telegraaf. “Dat zat toen allemaal nog in één gebouw aan de Keizersgracht. Het was liefde op het eerste gezicht, maar we durfden beiden de eerste stap niet te zetten. Dat gebeurde pas na een paar maanden, met het kerstcabaret.”

Tegenwoordig werkt Van Dongen bij de NTR als tekstschrijver en regisseur.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers