zondag, juni 23, 2024

Annelien Coorevits: Tempation Island-host, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Annelien Coorevits werd in 2007 verkozen tot Miss België. Ze werd geboren in Wevelgem in 1986. Ze is de zus van televisiepresentatrice Stephanie. Samen met haar twee zussen en broer groeide ze op in Wevelgem. Na de middelbare school ging Annelien communicatiemanagement studeren.

Tv-debuut, Vlaamse politiek en eigen juwelencollectie

In 2008 maakte Annelien haar tv-debuut in de televisiequiz De tabel van Mendelejev. In 2013 deed ze wederom mee aan een televisiequiz, genaamd Twee tot de zesde macht. In 2009 maakt Annelien haar debuut in de Vlaamse politiek. Bij de Vlaamse verkiezingen stond ze op de opvolgerslijst van Open Vld. In 2015 bracht Annelien haar eerste juwelencollectie uit. Dit deed ze in samenwerking met het duo Hilde en Wim De Valck.

Presentator Temptation Island

Sinds 2016 presenteerde Annelien samen met Rick Brandsteder het reality programma Temptation Island. Dit programma wordt uitgezonden op de Belgische zender VIJF en de Nederlandse zender RTL 5. Daarnaast is het programma ook terug te kijken op Videoland. Anneliens zus Stephanie werkt ook mee aan Temptation Island, maar dan achter de schermen. Zo helpt ze mee met de screening en casting van de kandidaten.

Liefdesleven

Annelien had een 13-jarige relatie met voetballer Olivier Deschacht. In 2019 maakte het stel bekend dat ze gingen scheiden. Het koppel heeft samen twee kinderen, een zoon en een dochter.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers