dinsdag, juni 28, 2022

Stephanie Coorevits: Temptation Island, Beste Hobbykok en boekschrijfster

Leestips

Stephanie Coorevits is een Belgische televisiepresentatrice. Ze werd geboren in Kortrijk in 1984 als zus van ex-Miss België Annelien Coorevits. Samen met haar twee zussen en broer groeide Stephanie op in Wevelgem. Na de middelbare school ging Stephanie klinische psychologie studeren in Leuven.

Doorbraak door deelname aan De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Stephanie is opgeleid tot kinderpsycholoog, maar ze rolde al snel de entertainment wereld in. In 2013 brak ze door met haar deelname aan het VTM-programma De beste hobbykok van Vlaanderen. In dit programma behaalde Stephanie de finale waarin ze het opnam tegen Bram Bonamie. Bram was uiteindelijk de winnaar van het kookprogramma. Naar aanleiding van haar deelname aan dit kookprogramma bracht Stephanie een kookboek uit, genaamd Love Cooking, Gezondig Koken. Naast recepten deelt ze hier ook verhalen over haar persoonlijke leven.

Tv-programma’s

In 2013 presenteerde ze samen met haar zus Annelien een deel van het programma Vlaanderen Vakantieland. In dit programma brachten 64 Vlaamse chefs aan ode aan hun eigen regio. Daarnaast was ze ook te zien in programma’s als Beste Vrienden, Be You (tiful) en De slimste mens ter wereld.

Temptation Island

Vanaf 2016 bracht zender VIJF jaarlijks het reality programma Temptation Island uit. Stephanie’s zus Annelien Coorevits presenteert het programma samen met Rick Brandsteder. Stephanie helpt achter de schermen met het screenen en casten van de koppel kandidaten.

Boek over haar leven als single

In 2019 bracht Stephanie een nieuw boek uit, genaamd Handleiding voor de single. In dit boek beschrijft ze hoe het echt is om single te zijn. Van verschrikkelijke blind dates tot leuke Tindermatches. Nadat haar relatie van veertien jaar met haar jeugdliefde uitging, is Stephanie drie jaar lang single geweest. In 2019 heeft ze haar nieuwe liefde ontmoet.

- Advertisement -
Nieuwste blogs

Hardwell: zijn carrière, bekendheid en privéleven

Hardwell, de artiestennaam van Robbert van de Corput, is een Nederlandse dj en muziekproducer. Hij werd geboren in Breda...
- Advertisement -

More Articles Like This