donderdag, mei 23, 2024

Rick Brandsteder: veelzijdig presentator, zijn liefdesleven en zijn achtergrond

Lees ook

Rick Brandsteder is een Nederlandse televisiepresentator. Hij werd geboren in 1984 in Hilversum. Rick Brandsteder werd geboren als oudste zoon van presentator Ron Brandsteder. Rick Brandsteder heeft voor zover bekend momenteel geen relatie. Dit is zijn wiki.

Rick ging na de havo op het RSG Broklede  Entertainment Management studeren. Tijdens zijn studietijd was hij ook werkzaam als model.

Start loopbaan als televisiepresentator

Rick Brandsteder begon zijn carrière als presentator bij het jeugdprogramma Kinderrecords op SBS6. In 2005 was hij te zien als gastpresentator bij Shownieuws. Hij presenteerde daarna vele programma’s zoals Lingo, Sponsor Bingo Loterij: de Winnaars, Wie is de Chef?, Wie is de reisleider en Ik kom bij je eten.

Vast gezicht van RTL 5

Vanaf 2015 werd bekend gemaakt dat Rick Brandsteder weer een vast gezicht van RTL 5 zou worden. Zo was hij te zien als presentator in programma’s als Wie is de Sjaak?, Van je vrienden moet je het hebben en presenteerde hij samen met Yolanthe Cabau het programma De Nationale sextest 2016. Vanaf 2016 presenteert Rick het programma Temptation Island en ook het praatprogramma Temptation Talk wat te zien is op RTL XL.

Presentator van vele RTL programma’s

Verder is Rick Brandsteder ook regelmatig te zien als presentator bij RTL Boulevard. In 2019 was hij te zien in het RTL 4-programma The Masked Singer, hij viel af in de halve finale gemaskerd als Monster. Een jaar later presenteerde Rick Brandsteder het programma De Bachelorette voor Videoland, hierbij hielp hij vrijgezelle Gaby Blaaser op zoek naar een nieuwe partner.

Het liefdesleven van Rick Brandsteder

Rick Brandsteder heeft nog niet veel vaste relaties in zijn verleden gehad. ,,Ik ben niet kieskeurig, maar het moet goed zijn én voelen en dat gebeurt niet vaak’, vertelde hij in de Met Z’n Allen podcast. Toch zou hij wel graag een vriendin hebben: ,,Ik heb het idee dat ik er nu echt naar verlang. Als ik terugkijk, was dat voorheen niet zo, ik vond het nog veel te leuk om op boevenpad te gaan met m’n vrienden. Nu is een maatje welkom.”

Zijn laatst bekende relatie was met Roosje Kuizinga. Roosje is de dochter van voormalig tv-presentator Bert Kuizenga en is bekend als dj Mia More. Ze zouden elkaar op Ibiza hebben leren kennen. Het stel had plannen om samen te gaan wonen, maar besloot toch op een gegeven moment uit elkaar te gaan. Momenteel is Rick Brandsteder vrijgezel en staat hij open voor een nieuwe vriendin. Volgens Monica Geuze zou Brandsteder ook een kortstondig avontuur hebben beleefd met Gaby Blaaser.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers