Alles over Monica Geuze: haar liefdesleven, haar Tempation Island-avontuur en haar carrière

| | , ,

Monica Geuze is een Nederlandse vlogger, auteur en presentatrice. Ze werd op 27 maart 1995 geboren in Hendrik-Ido-Ambacht. Ze werd vooral bekend door haar video’s op YouTube en haar relatie met rapper Lil Kleine. Inmiddels presenteert Geuze verschillende programma’s en schreef ze haar eigen boek: My Way. Hier lees je alles over het leven van Monica Geuze.

Monica Geuze: van DJ naar presentatrice

Geuze groeide op in Hendrik-Ido-Ambacht en ging naar school in Rotterdam; hier volgde zij de Theaterhavo. Ze kreeg in 2005 een rol in een clip van Racoon en toen ze 16 was vroeg Ronnie Flex haar om zijn vaste dj te worden. Geuze doet dit drie jaar lang en gaat dan ook voor zichzelf draaien. Ze maakt een aantal nummers die hoog in de hitlijsten komen te staan. Daarnaast begint ze ook een YouTube-kanaal, waar ze steeds populairder wordt. Inmiddels is ze een van de meest populaire vloggers in Nederland met meer dan een half miljoen abonnees. Ze maakt video’s over haar dagelijks leven, maar ook over beauty en lifestyle.

Vanaf 2015 tot 2017 werkt Monica voor Concentrate, een online platform van RTL. Ze was door de jaren heen ook te zien in verschillende tv-programma’s, waaronder Kroongetuige, Van der Vorst ziet sterren en Weet Ik Veel. In 2019 presenteerde Geuze een seizoen van Love Island, dat exclusief op Videoland te bekijken was. In 2020 is Geuze presentatrice van een nieuw seizoen Temptation Island, wat ze presenteert met Kaj Gorgels. Verder had Monica Geuze een eigen realityserie op Videoland. De opnames werden vanwege corona stopgezet.

Het privéleven van Monica Geuze

Monica Geuze had lange tijd een relatie met Jorik Scholten, ook bekend als Lil Kleine. Monica maakte in 2016 via haar vlog bekend dat de twee officieel uit elkaar waren. Daarna kreeg zij een relatie met voetballer Lars Veldwijk: ze kregen samen een dochter: Zara-Lizzy (2). Veldwijk had al een zoon uit een eerdere relatie. In 2019 maakte het stel bekend uit elkaar te zijn. Op dit moment heeft Geuze een relatie met Robbert Kroese, een Amsterdamse ondernemer. Monica Geuze woont met haar dochtertje in Amsterdam.

Vorige

Alles over Diederik Jekel: zijn kennis, zijn privéleven en zijn achtergrond

Alles over Michelle Willemsen: haar liefdesleven, Telegraaf TV en haar bekende broer

Volgende